Ξεδειπλώνει τις αρετές του ο Ολυμπιακός Βόλου

Εξ αρχής το παιχνίδι με αντίπαλο τον Απόλλωνα Μακρυχωρίου φάνταζε εύκολο για τον Ολυμπιακό και οι “ερυθρόλευκοι” φρόντισαν να επιβεβαιώσουν τον τίτλο του φαβορί, με την εμφάνισή τους στο γήπεδο. Σημείωσαν πέντε γκολ, έχασαν πολλές ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ και το τελικό 5-0 φαντάζει μικρό, βάσεις της απόδοσης των παικτών του Περικλή Αμανατίδη.
Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού αντιμετώπισαν το ματς με σοβαρότητα, επέβαλαν πλήρως το ρυθμό τους και ξεδείπλωσαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο τις αρετές τους, που τους χαρακτηρίζουν ως ομάδα. Η ανωτερότητά τους ήταν εμφανής. Με κατοχή μπάλας, καλή κυκλοφορία και ανάπτυξη και από τις δύο πλευρές, έφεραν πολλές φορές την άμυνα του Απόλλωνα σε δύσκολη θέση.
Πέντε διαφορετικοί παίκτες βρήκαν το δρόμο προς τα δίχτυα (Φλίγκος, Ναζίμ, Λώττας, Μπουτζίκος, Σερτζίνιο), με τους “ερυθρόλευκους” να ενθουσιάζουν τους φιλάθλους, οι οποίοι βρέθηκαν το Σάββατο το μεσημέρι στο Πανθεσσαλικό.
Ο Αντώνης Καμπλιώνης επέστρεψε υγιής στους αγωνιστικούς χώρους, έπαιξε για μισή ώρα στο δεύτερο ημίχρονο, έδειξε μέρος των δυνατοτήτων του, καθώς δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως στερείται ρυθμού, λόγω της πολύμηνης απουσίας του από τα γήπεδα.
Ο Ολυμπιακός ήδη έφτασε τα 20 γκολ σε επτά ματς, διαθέτοντας την καλύτερη επίθεση του ομίλου, ενώ έχει και την καλύτερη άμυνα με δύο τέρματα παθητικό.
Για τον Ολυμπιακό ακολουθεί το παιχνίδι της Τετάρτης με τη Νίκη στο Πανθεσσαλικό (14/11,17.00), ενώ στη συνέχεια οι “ερυθρόλευκοι” θα δώσουν δύο συνεχόμενα εκτός έδρας ματς με Αστέρα Ιτέας και ΑΟ Σελλάνων για το πρωτάθλημα.
Κι όπως τόνισε και ο Περικλής Αμανατίδης στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με τον Απόλλωνα Μακρυχωρίου “Σ’ αυτά τα ματς θα δείξουμε, πραγματικά, αν αξίζουμε την πρώτη θέση που έχουμε στη βαθμολογία. Αυτό είναι για μας πρόκληση”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις