Έσωσε τον βαθμό στις καθυστερήσεις ο ΑΟ Σελλάνων (video)

Τον Αστέρα Ιτέας στο Προάστιο υποδέχτηκε ο ΑΟ Σελλάνων το απόγευμα της Κυριακής (11/11) στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Οι “κυανόλευκοι” πραγματοποιώντας μέτρια εμφάνιση, βρέθηκαν με το φάσμα της ήττας, όμως ο Πατσαρούχας τους λύτρωσε στο 90’+3′ ισοφαρίζοντας το γκολ του Αλεξίου από το 73′, σε αυτό το τελικό 1-1.

Αξίζει να αναφέρουμε πως οι δύο σκόρερ πέρασαν ως αλλαγή στο δεύτερο μέρος.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν μέτριο ποιοτικά με λιγοστές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες.

Στο δεύτερο μέρος μετά και το γκολ του Αλεξίου, ο ΑΟΣ πίεσε αφόρητα για τη ισοφάριση, είχε αρκετές καλές στιγμές και δικαιώθηκε στις καθυστερήσεις, όταν ο Πατσαρούχας με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Πάππου.

Η ομάδα του Κώστα Σταματίου κατάφερε να πάρει έναν βαθμό που όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα είναι πολύτιμος.

Σε ότι αφορά τον Αστέρα Ιτέας, ισοφαρίστηκε στις καθυστερήσεις του ματς, όπως είχε κάνει ο ίδιος στο παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής με το Μακρυχώρι, όπου πήρε τον βαθμό στα χασομέρια.

 

Συνθέσεις:

ΑΟ Σελλάνων (Κώστας Σταματίου): Παπαδόπουλος, Δημολιός (46′ Τσιρογιάννης), Τζάνης, Αρχοντής, Μπούσδρας, Χάδιαρης, Υφαντής (80′ Πατσαρούχας), Κούρκουλας (75′ Κοντός), Τζέκος, Μπιτέλης, Κόκκινος.

Αστέρας Ιτέας (Πάρης Ανδράλας): Πάππος, Κουτσούμπας, Μπογντανί, Ηλιάδης, Αντωνόπουλος, Λόικ (57′ Αλεξίου), Μαυρόπουλος, Γεωργουσόπουλος, Πρέντι, Κακκάβας, Σεΐτι.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις