Με επιτυχία οι αγώνες τριάθλου της Νίκης Βόλου

Για μία ακόμη χρονιά το τμήμα στίβου της Νίκης Βόλου διοργάνωσε το Σάββατο 10 Νοεμβρίου την καθιερωμένη του ημερίδα τριάθλου των ακαδημιών του και γέμισε το Πανθεσσαλικό Στάδιο με 250 χαμόγελα.

Στην ημερίδα συμμετείχαν αθλητές και αθλήτριες ηλικίας από Προνήπια έως και Ε’ Δημοτικού. Οι μικροί μας αθλητές έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό κι εντυπωσίασαν με την αγωνιστικότητα τους στην ταχύτητα, στο άλμα εις μήκος και στην ρίψη της μπάλας (medicine ball 1kg).

Γονείς, φίλοι και συγγενείς πήραν θέση στις κερκίδες του σταδίου κι απόλαυσαν τα αγωνίσματα και τις προσπάθειες των αθλητών μας, ενώ τα 40 και 50 μ. ταχύτητας συγκέντρωσαν τα περισσότερα χειροκροτήματα και επευφημίες από την κερκίδα.

Μετά το τέλος του τριάθλου, όλοι οι αθλητές συγκεντρώθηκαν για να παραλάβουν τα αναμνηστικά τους διπλώματα για τη συμμετοχή τους ανεξαρτήτως επίδοσης και κατάταξης. Η αξία της συμμετοχής και του ευ αγωνίζεσθαι είναι πολύ σημαντικότερη από οποιοδήποτε μετάλλιο, βάθρο και επίδοση.

Ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη κι έφορος του τμήματος στίβου Στέργιος Φάτσης και τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής κ.κ. Γιώργος Τάκης, Χρόνης Βελέντζας και Δημήτρης Μπατζανός ευχαριστούν όλους τους προπονητές, εθελοντές, αθλητές, γονείς και φίλους που βοήθησαν, ώστε να εκτελεστούν όλα τα αγωνίσματα στον χρόνο που έπρεπε και να κυλήσουν όλα εντός χρονοδιαγράμματος.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Γ.Σ.Β. “Η ΝΙΚΗ”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις