Τα εισιτήρια του βολιώτικου ντέρμπι για το Κύπελλο ΕΠΣΘ

Τις τιμές των εισιτηρίων, τον τρόπο προμήθειάς τους αλλά και τον τρόπο εισόδου στο Πανθεσσαλικό για τον αγώνα Κυπέλλου της ΕΠΣΘ ανάμεσα στον Ολυμπιακό Βόλου και τη Νίκη Βόλου, ανακοίνωσε η διοίκηση των ερυθρολεύκων.

Αναλυτικά:

Η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 καλεί όλο το φίλαθλο κόσμο την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2018, στις 17:00, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου, όπου η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει για την 3η φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΘ την Νίκη Βόλου και ανακοινώνει στους φιλάθλους τις οδηγίες εισόδου:

  • Γενική Είσοδος :10€ (πρόσβαση στην σκεπαστή κερκίδα, στο Βόρειο και στο Νότιο  Πέταλο),
  • Θύρα Επισήμων Gold: 10€, η αγορά των εισιτηρίων για την συγκεκριμένη θύρα θα ισχύει μόνο για τους κατόχους διαρκείας GOLD με την επίδειξη της κάρτας τους.
  • Παιδιά μέχρι έως 12 ετών δωρεάν (ισχύει μόνο για είσοδο από την 3η πεζογέφυρα).

Η είσοδος των φιλάθλων μας θα γίνεται από την 3η πεζογέφυρα με πρόσβαση τόσο στη σκεπαστή κερκίδα όσο και στο Βόρειο πέταλο. Το εκδοτήριο στην είσοδο της 3ης πεζογέφυρας θα λειτουργεί από τις 15:3ο.

Οι φίλαθλοι της φιλοξενούμενης ομάδας θα εισέλθουν αποκλειστικά και μόνο από την 1η πεζογέφυρα όπου και θα λειτουργεί εκδοτήριο για τις ανάγκες τους ώστε παρακολουθήσουν την αναμέτρηση από το Νότιο πέταλο. Το εκδοτήριο στην είσοδο της 1ης πεζογέφυρας θα λειτουργεί από τις 15:3ο.

Να σημειωθεί ότι απαγορεύεται ρητά η στάση και η στάθμευση στο περιστύλιο του Πανθεσσαλικού Σταδίου, καθώς εμποδίζεται η διέλευση των ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ.

Επίσης, η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακού Βόλου για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων της, τους ενημερώνει πως ξεκινάει από σήμερα την προπώληση εισιτηρίων από τα εξής σημεία:

  • Γραφείο Ποδοσφαιρικού τμήματος, Πανθεσσαλικό Στάδιο, 9:30 – 14:30 & 18:00 – 21:00.
  • Γραφείο Ερασιτέχνη, Ιάσονος με Λώρη, 5ος όροφος, ώρες λειτουργίας 10.00 – 12.00 & 18.00 – 20.00.
  • Πρακτορείο ΟΠΑΠ ΣΤΡΑΚΑ, Ιάσονος 99, Βόλος.
  • Καφετέρια Da Luz, Δεληγιώργη 4, Βόλος.
  • Καφετέρια Cozy, Γιάννη Δήμου 114Α, Βόλος.

Ολυμπιακός Βόλου για πάντα.