«Ο Μαρινάκης σκέφτεται επιστροφή Μήτρογλου στον Ολυμπιακό»

Γαλλικό δημοσίευμα αναφέρει πως ο Ολυμπιακός ενδέχεται να κινηθεί για τον Κώστα Μήτρογλου τον ερχόμενο Ιανουάριο. Συγκεκριμένα η «lephoceen» αφού κάνει αναφορά στην σκληρή κριτική που δέχεται ο Έλληνας επιθετικός για τις εμφανίσεις του με την Μαρσέιγ στη συνέχεια τονίζει πως η δύσκολη βαθμολογικά θέση των ερυθρόλευκων αλλά και η «αποτυχία» με τον Χασάν ενδέχεται να κάνει τον Βαγγέλη Μαρινάκη να εξετάσει το ενδεχόμενο της επιστροφής του «Μητρογκόλ» στο Φάληρο.

«Μετά το 1-1 με τον Παναθηναϊκό, ο Ολυμπιακός όχι μόνο δεν είναι στην κορυφή αλλά βρίσκεται στο -6 από τον μεγάλο του αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, μετρώντας δύο ήττες και δύο ισοπαλίες σε 10 ματς. Όλα αυτά είναι αρκετά για να θυμώσουν τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Από καιρό μάλιστα σκεφτόταν να φέρει πίσω το είδωλο των οπαδών, ωστόσο τώρα υπό την πίεση του κόσμου θα πρέπει να αποφασίσει εάν θα κάνει πρόταση τον χειμώνα. Με ποια μορφή; Είναι δύσκολο να γίνει εκτίμηση αλλά πρέπει να ξέρετε πως ο δανεισμός του Χασάν εξελίχθηκε σε αποτυχία και ο Ολυμπιακός συζητά τη λύση του συμβολαίου του με την Μπράγκα. Έτσι θα αδειάσει μια θέση και ο Μαρινάκης θα μπορούσε να προσφέρει όσα χρειάζονται για την επιστροφή του Μήτρογλου στον Πειραιά.

Είναι πάντως ξεκάθαρο πως η Μαρσέιγ δεν ελπίζει πως θα πάρει πίσω τα 15 εκατ. ευρώ που έδωσε τον Αύγουστο του 2017 στην Μπενφίκα. Στη διοίκηση θέλουν να απαλλαγούν από το βάρος των 330.000 ευρώ που παίρνει τον μήνα (σύμφωνα με την Εquipe) έχοντας συμβόλαιο έως το 2021. Ένα ποσό που μπορεί να δώσει ο Μαρινάκης, ο οποίος σύμφωνα με τον ελληνικό Τύπο, δίνει 5εκατ. ευρώ τον χρόνο στον Γιάγια Τουρέ.

Αυτή την στιγμή στο transfermakt η τιμή του φτάνει τα 10 εκατ. ευρώ. Πάντως, όποια πρόταση κι αν κάνει ο Ολυμπιακός, είναι σίγουρο πως η Μαρσέιγ θα την εξετάσει»,

αναφέρει το απόσπασμα του δημοσιεύματος πως εμπλέκει τους ερυθρόλευκους

sport-fm.gr