Football League: Επτά… αποχωρήσεις

Μόλις σε τρεις αγωνιστικές της Football League έχουν ήδη φύγει επτά προπονητές από τους πάγκους των 16 ομάδων, σχεδόν δηλαδή οι μισές.

Επτά προπονητές έχουν ήδη αποχαιρετήσει τις θέσεις τους στο πρωτάθλημα της Football League και ας έχει λιγότερο από τρεις εβδομάδες που ξεκίνησε. Οι τρεις δεν πρόλαβαν ούτε την πρεμιέρα, ενώ τέσσερις «πλήρωσαν» την πορεία των πρώτων αγωνιστικών στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας.

  • Ο Κριστόφ Βαζέχα αποχώρησε μετά την ήττα – αποκλεισμό από την Θύελλα Καμαρίου για το Κύπελλο Ελλάδος και τη θέση του πήρε ο Αντρέι Τσερνίσοφ.
  • Ο Πάουλο Κάμπος έλυσε την συνεργασία του με τον Πλατανιά μετά από ένα μπαράζ ανακοινώσεων για το δίπλωμα προπονητή που κατείχε και δεν ήταν αποδεκτό από την ΕΠΟ και την Football League, όπως υποστήριξε η ομάδα των Χανίων.
  • Ο Μανώλης Παπαματθαιάκης έκανε δύο αγώνες για το Κύπελλο Ελλάδος με τον Ηρόδοτο, αλλά δεν πρόλαβε την έναρξη της Football League αφού δεν υπήρχε σημείο τομής με τη νέα διοίκηση της ομάδας του Ηρακλείου και έτσι τη θέση του πήρε ο Αρμάντο Φουτσίνι, ο οποίος βέβαια λείπει με την U23 στο Καμερούν και χρέη προπονητή κάνει ο Γιώργος Λυρώνης.
  • Ο πρώτος που έφυγε από τον πάγκο με την έναρξη του πρωταθλήματος ήταν ο Σάκης Παπαβασιλείου, αφού πλήρωσε το βαρύ 7-0 από τον Βόλο στην πρεμιέρα της Football League και έκλεισε τον κύκλο του στον πάγκο του Καραϊσκάκη Άρτας.
  • Στην 2η αγωνιστική αποχώρησε ο Απόστολος Χαραλαμπίδης, ο οποίος παρά την επιτυχία της ισοπαλίας με 2-2 στην Πάτρα δεν έδωσε άλλη ανοχή μετά την ήττα στην έδρα του Αιγινιακού από τον Απόλλωνα Λάρισας με 4-0.
  • Στην 3η στροφή του πρωταθλήματος έφυγαν ο Αλέκος Βοσνιάδης αμέσως μετά το 1-1 του Ηρακλή με τον Αιγινιακό στην Θεσσαλονίκη και μέσα στην εβδομάδα ο Σούλης Παπαδόπουλος από τον Αήττητο Σπάτων.

flnews.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις