“Αυτή τη φορά δεν θα τους κάνουμε τη χάρη…”

Κοινή ανακοίνωση μέσω της οποίας καλεί τον κόσμο της Νίκης να μην δώσει το παρών στο Πανθεσσαλικό για τον αγώνα Κυπέλλου της ΕΠΣΘ με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Βόλου, εξέδωσαν το BLUE CLUB ΘΥΡΑ 3 “Π. ΝΤΟΚΟΥΖΗΣ” και οι  BLUE ANGELS 1994. Οι οργανωμένοι της Νίκης αποφάσισαν να προβούν σ’ αυτή την ενέργεια με σκοπό να μην ενισχυθεί το ταμείο του αντιπάλου από τα έσοδα των εισιτηρίων.

Αναλυτικά:

Την Τετάρτη, όπως όλοι ξέρουμε, η ΝΙΚΑΡΑ ΜΑΣ αντιμετωπίζει για ακόμα μια φορά τον συμπολίτη, αυτή τη φορά για το κύπελλο της ΕΠΣΘ. Θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε πως αυτό το παιχνίδι δεν είναι αδιάφορο για εμάς και πιστεύουμε πως οι παίκτες μας θα κάνουν αυτό που πρέπει.

Σε αυτόν τον θεσμό λοιπόν όπως πολύ καλά γνωρίζουμε, δεν υπάρχουν εισιτήρια (πλην του τελικού ) αλλά οικονομικές ενισχύσεις. Όμως οι άνθρωποι από τη Νέα Δημητριάδα ξέρουν πολύ καλά τι σημαίνει να πηγαίνει ο κόσμος της ομάδας μας στην έδρα τους. Γεμίζουν τα ταμεία τους, παίρνουν βαθιά οικονομική ανάσα και γι’ αυτό τώρα τρέξανε άρον άρον να τυπώσουν εισιτήρια.

Αυτή τη φορά όμως δεν θα τους κάνουμε τη χάρη όπως τότε που κατέβηκαν χιλιάδες κόσμου και τους γέμισε το ΕΑΚ ή όπως τους γεμίσαμε το πέταλο στο Πανθεσσαλικό με 15€ εισιτήριο. Εμείς οι οργανωμένοι οπαδοί δεν θα είμαστε εκεί και δεν θα μπει και κανένα πανό. Καλούμε τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας να πράξει το ίδιο. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να τους βάλουμε την βενζίνη να ταξιδέψουν προς Πειραιά για νέα χορηγία.

ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ!!

BLUE CLUB ΘΥΡΑ 3 “Π. ΝΤΟΚΟΥΖΗΣ”
BLUE ANGELS 1994

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις