Δύο νίκες και μία ήττα για τα αγωνιστικά τμήματα του Αιολικού

Ανακοίνωση στην οποία αναφέρει τα αποτελέσματα των αγωνιστικών του τμημάτων εξέδωσε ο Αιολικός Βόλου. Αναλυτικά αναφέρει τα παρακάτω: “Ο Αιολικός, ο περσινός πρωταθλητής Μαγνησίας και Θεσσαλίας στους έφηβους  μετράει ήδη δύο νίκες στο φετινό πρωτάθλημα εφήβων Ν. Μαγνησίας  μία με τους Τιτάνες Αλμυρού και άλλη  μία  στις 10/11/2018 με την Ακαδημία του Γ.Σ. Βόλου με 86-26.

Αιολικός (Σαμαράς Αντώνης): ΤΣΟΥΚΑΛΗΣ,ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΟΣ 7(1), ΛΟΓΟΔΟΤΗΣ16(1), ΚΡΗΤΙΚΟΣ, ΣΟΥΛΗΣ 11(1), ΧΟΡΜΟΒΑΣ 5, ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ 4,ΤΣΙΑΠΡΑΖΗΣ 4, ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ, ΠΑΡΙΣΑΚΗΣ 10, ΣΜΥΡΛΗΣ 4, ΔΑΡΤΙΩΤΗΣ 25.

Ακαδημία Γ.Σ. Βόλου (Ντάκης Γεώργιος): ΧΑΡΜΑΝΤΑΣ,ΚΑΡΑΓΑΤΣΛΗΣ,ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ 5(1),ΑΝΥΦΑΝΤΗΣ 2,ΜΟΥΣΛΑΣ 7(1), ΑΤΖΑΡΗΣ 2, ΜΑΤΖΑΒΙΝΟΣ 2, ΣΤΥΛΛΑΣ, ΕΥΑΓΓΕΛΙΝΟΣ, ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ 8(2).

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ-ΙΩΝΙΚΟΣ(ΑΙΟΛΙΚΟΣ) 21-51

Το απόγευμα της Κυριακής στο Ε.Α.Κ.11/11/2018 πραγματοποιήθηκε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι των κορασίδων μεταξύ Νίκης Βόλου και Ιωνικού (Αιολικού) με νικήτρια την ομάδα του Ιωνικού(Αιολικού). Τα χαρακτηριστικά αυτού του παιχνιδιού ήταν το υγιές φίλαθλο περιβάλλον των αθλητριών αλλά και των φιλάθλων και των δύο ομάδων με μπαμπάδες ,παππούδες αλλά  και γιαγιάδες που μας μετέφεραν νοερά σε άλλες εποχές χωρίς εντάσεις και αντιπαραθέσεις . Συγχαρητήρια στις αθλήτριες και στους φιλάθλους και των δύο ομάδων για τον πολιτισμό τους. Άλλωστε από τις συμπεριφορές κρινόμαστε και δια του παραδείγματος μαθαίνουμε. Τους ευχαριστούμε!

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ(Γαλανάκης):ΚΑΣΑΠΛΕΡΗ, ΤΣΙΟΥΛΚΑ, ΚΟΥΤΣΟΝΙΚΟΥ,ΣΤΑΜΟΥ,ΤΣΑΓΚΑΡΗ, ΑΙΒΑΖΟΓΛΟΥ,ΠΑΠΑΕΥΑΓΓΕΛΟΥ,ΖΑΦΕΙΡΙΟΥ,ΚΟΥΝΤΟΥΡΗ

ΙΩΝΙΚΟΣ ΒΟΛΟΥ(Τραγουδάρας Α. Σαμαράς Α.): ΜΗΤΣΑ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ, ΜΑΚΡΟΓΙΑΝΝΗ, ΒΟΓΙΑΤΖΗ 15, ΧΑΜΠΕΡΗ 2, ΣΜΥΡΛΗ 2, ΓΚΙΟΥΡΚΗ, ΜΟΣΙΟΥ 11, ΣΠΑΝΟΥ 6, ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ 11, ΛΟΓΟΔΟΤΗ, ΜΟΥΤΣΙΝΙΑΝ 4.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ Ν.ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

ΑΙΟΛΙΚΟΣ-ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ 49-60

Το τελευταίο παιχνίδι του Σαββατοκύριακου 11/11/2018  των αγωνιστικών δραστηριοτήτων του Αιολικού δεν στέφθηκε με επιτυχία,  αλλά με ήττα από την αξιόμαχη ομάδα της Νίκης Βόλου. Ήταν ένα παιχνίδι με χαρακτηριστικά το πάθος, την αγωνιστικότητα για τη νίκη, αλλά και με πολλές εντάσεις. Στο ημίχρονο η Νίκη ήταν με μεγάλη διαφορά μπροστά, αλλά ο Αιολικός έφερε το παιχνίδι στα ίσια (στον πόντο) προς το τέλος του τετάρτου  δεκαλέπτου αλλά κάποια λάθη…έγειραν  την  ζυγαριά προς τη Νίκη Βόλου.

Συγχαρητήρια στα παιδιά και των δύο ομάδων για την αγωνιστικότητά τους.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ:09-19,23-39,34-45,49-60.

ΑΙΟΛΙΚΟΣ ΒΟΛΟΥ(ΣΑΜΑΡΑΣ Α.) ΓΕΩΡΓΟΥΔΗΣ ,ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΟΣ 17(3),ΓΑΛΛΟΣ ,ΜΠΑΙΡΑΜΗΣ 6,ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ Ι.1,ΜΗΣΑΗΛΙΔΗΣ 8,ΠΑΡΙΣΑΚΗΣ Π.,ΣΜΥΡΛΗΣ 15,ΝΑΣΙΚΑΣ 2,ΚΟΛΙΑΜΗΤΡΑΣ,ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗΣ,ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ.                         

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ(ΤΣΙΡΙΓΩΤΑΚΗΣ Α.) ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΗΣ 16,ΓΑΛΑΤΟΣ 4,ΣΟΥΛΗΣ 4,ΑΝΑΓΝΩΣΤΙΔΗΣ 5,ΜΠΟΥΡΑΣ,ΚΟΥΡΚΟΥΝΗΣ 10, ΒΑΛΗΣ 6, ΡΟΥΣΙΤΙ, ΓΙΑΛΑΜΑΣ 2,ΔΕΛΕΤΖΗΣ 13.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις