Στοίχημα: Παίρνει το “εξάποντο” η Σπορτ Ρεσίφε

Περιορισμένες οι επιλογές στο σημερινό (14/11) κουπόνι στοιχήματος, ωστόσο το Betarades.gr έχει καταλήξει σε τρεις προτάσεις. Η μία από αυτές προκύπτει από το πρωτάθλημα της Βραζιλίας, το οποίο συνεχίζεται κανονικά παρά τα παιχνίδια των εθνικών ομάδων, ενώ θα μας απασχολήσουν δύο ακόμη αναμετρήσεις από το Eurocup και το FIBA Champions League. Πάμε να δούμε αναλυτικά τα προγνωστικά για τα παιχνίδια της Τετάρτης!

“Άσσος” από τη Βραζιλία

Ξεκινάμε από την Α’ Βραζιλίας και το παιχνίδι Σπορτ Ρεσίφε – Βιτόρια Μπαΐα. Πρόκειται για έναν πολύ σημαντικό αγώνα, ανάμεσα σε δύο ομάδες που έχουν ως στόχο την εξασφάλιση της παραμονής τους στην κατηγορία. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε καλύτερη κατάσταση, καθώς έχουν ηττηθεί μόλις μία φορά στα έξι πιο πρόσφατα ματς τους, ενώ κέρδισαν τα τέσσερα από αυτά. Στον αντίποδα, η Μπαΐα από τα μέσα Σεπτεμβρίου και έπειτα, διάστημα το οποίο “μεταφράζεται” σε δέκα αγώνες, έχει πανηγυρίσει μόλις ένα “τρίποντο”. Έδρα και φόρμα μας οδηγούν στην επιλογή του “άσσου”, ενδεχόμενο το οποίο βρίσκουμε σε απόδοση 1.86 στην Novibet.

Εύκολα ο ΠΑΟΚ

Συνεχίζουμε με FIBA Champions League και τον αγώνα ΠΑΟΚ – Φρίμπουργκ. Ο Δικέφαλος μετρά δύο νίκες μέχρι στιγμής στη διοργάνωση και σήμερα έχει την ευκαιρία να τις κάνει τρεις. Η Φρίμπουργκ, βέβαια, δεν πρέπει να υποτιμηθεί, καθώς λίγο έλειψε να κάνει… ζημιές σε Βόννη και Ναντέρ, αλλά αυτό που έχει δείξει έως τώρα στην πορεία της είναι ότι στα δεύτερα ημίχρονα των αγώνων της “καταρρέει”, τόσο λόγω απειρίας, όσο και λόγω περιορισμένου ρόστερ. Ο σοβαρός ΠΑΟΚ μπορεί να φτάσει με σχετική άνεση στη νίκη και να πάρει μεγάλη διαφορά, οπότε επιλογή μας θα αποτελέσει το ΠΑΟΚ -9.5 σε απόδοση1.91.

“Μιλάνε” οι επιθέσεις

Η τελευταία πρόταση για σήμερα, προκύπτει από το Eurocup και την αναμέτρηση Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης – Παρτιζάν. Η ρωσική ομάδα, αν και συμμετέχει σε όμιλο στον οποίο υπάρχουν σύνολα με αμυντική φιλοσοφία, όπως αυτά των Βαλένθια, Βιλερμπάν, Τουρκ Τέλεκομ και Τρέντο, διαθέτει την τέταρτη καλύτερη επιθετική επίδοση της διοργάνωσης, με 85.5 πόντους ενεργητικό κατά μέσο όρο, ενώ αμυντικά είναι επιρρεπής, επιτρέποντας 82 πόντους ανά αγώνα. Από την άλλη, η Παρτιζάν είναι μία νεανική και ταλαντούχα ομάδα, η οποία αρέσκεται σε γρήγορο παιχνίδι όταν την ευνοεί η εκάστοτε αντίπαλος, κάτι το οποίο συμβαίνει σήμερα. Ως αποτέλεσμα, περιμένουμε μεγάλο σκορ, όπως και στον αγώνα του πρώτου γύρου, με την Παρτιζάν να κερδίζει 89-82. Θα πάμε, επομένως, με το Over 162.5 σε απόδοση 1.91.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Παράλληλα, στο κανάλι μας στο youtube έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τις εκπομπές για τα σημαντικότερα παιχνίδια της Σούπερλιγκ, αλλά και τις αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη!

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις