Πλούσιο θέαμα στο Olimpico… και η πρόκριση στον Αλμυρό

Στην πιο θεαματική αναμέτρηση της ημέρας, ο Γυμναστικός Σύλλογος Αλμυρού πήρε το εισιτήριο της πρόκρισης στο olimpico, επικρατώντας επί της Αγίας Άννας με 4-2.Στο δεύτερο ημίχρονο έλυσαν τις διαφορές τους οι δύο ομάδες,  καθώς στην ανάπαυλα είχαν οδηγηθεί στα αποδυτήρια με το ισόπαλο 1-1.

Xαμένο πέναλτι οι φιλοξενούμενοι στο α’ μέρος, που είχαν συνολικά τρία δοκάρια,  έναντι ενός των γηπεδούχων, σε μία αναμέτρηση όπου σημειώθηκαν επίσης έξι τέρματα  και αν μη τι άλλο, οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν αποζημίωσαν και με το παραπάνω τους πολλούς φιλάθλους που παρακολούθησαν τον αγώνα.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι και με τη συμπλήρωση του δεκαλέπτου άνοιξαν  το σκορ, με κοντινό πλασέ του Τζοβάρα, μετά από ασίστ του Χατζή.

Στο 35’ είχαμε το 1-1, όταν ο Σπ. Ζάγκας με πολύ όμορφο γυριστό, μετά από εκτέλεση φάουλ του Χατζητρακόσια, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο 40’ υποδείχθηκε πέναλτι για χέρι του Σ. Τσιουρέλη, το οποίο εκτέλεσε ο Στουρνάρας, όμως ο Βαν Ντε Γουίχε ήταν ο νικητής της μονομαχίας, αφού κατάφερε να αποκρούσει και να διατηρήσει το ισόπαλο αποτέλεσμα ως το τέλος του ημιχρόνου, αφού  αμέσως μετά (41’), ο Χατζής έκανε κεφαλιά, αλλά η μπάλα αποκρούστηκε από το δεξί δοκάρι.

Στο β’ μέρος και συγκεκριμένα στο 67’, έγινε το 2-1 σε μια φάση διαρκείας, όταν αρχικά ο Τζοβάρας έκανε  ψηλοκρεμαστό πλασέ, αλλά η μπάλα αποκρούστηκε από το οριζόντιο δοκάρι, όμως ο Δημηνάς με σουτ έκανε το 1-2, στην εξέλιξη της φάσης.

Στο 73’ δοκάρι για την Αγία Άννα σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Χατζητρακόσια, από το ημικύκλιο της περιοχής, που έστειλε τη μπάλα  στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 75’ κάθετο δοκάρι  σε πλασέ του Τσιώλη για τους φιλοξενούμενους, που δυο λεπτά αργότερα (77’)  ήταν πιο τυχεροί, αφού με φανταστικό σουτ του Τσελεπή έγινε το 3-1 και στο 81’ το 1-4 με το σουτ του Τσιώλη, στην αριστερή γωνία του Βαν Ντε Γουίχε.

Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε με την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του αγώνα (90’) με τον Σκοπό, ύστερα από φάση διαρκείας κι απανωτές αποτυχημένες προσπάθειες των φιλοξενούμενων να διώξουν τη μπάλα από την περιοχή τους

ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ: Βαν Ντε Γουίχε, Θ. Ζάγκας, Στεργιόπουλος, Σκοπός, Πετσιμέρης, Καραλόπουλος (77’ Δερβένης), Σπ. Ζάγκας, Σ. Τσιουρέλης (58’ Φιλατζικιώτης), Ζαρίφης (68’ Ευαγγελός), Κ. Τσιουρέλης (83’ Γιοβάνης), Χατζητρακόσιας.

Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ: Βίτσιος, Καρράς, Παπακώστας, Καλαμίδας (46’ Μπαρούτας), Κόκκας,  Δημητρίου (46’ Βανγκέλι), Χατζής, Στουρνάρας (69’ Τσελεπής), Τζοβάρας, Τσιώλης, Τιμπλαλέξης (44’ λ.τρ. Δημηνάς).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις