Ήταν το φαβορί… πήρε την πρόκριση ο Ρήγας

Χωρίς να κινδυνεύσει ιδιαίτερα κι έχοντας αρκετές αλλαγές στη σύνθεση του, ο Ρήγας δικαιολόγησε τον τίτλο του φαβορί,  καθώς αγωνίζεται σε μεγαλύτερη κατηγορία από την Αγχίαλο, επί της οποίας επικράτησε εκτός έδρας με 3-1, κερδίζοντας την πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Με δυο γκολ στο πρώτο ημίχρονο και μαλιστα σε διάστημα μόλις δυο λεπτών, προηγήθηκαν οι φιλοξενούμενοι, για να μειώσουν προσωρινα οι γηπεδούχοι στο β’ μέρος. Με δοκάρι ολοκλήρωσαν τις καλές στιγμές τους οι παίκτες του Ρήγα, που σκόραραν όλα τα τέρματά τους με το κεφάλι.

Το σκορ άνοιξε με τη συμπλήρωση του 20λεπτου, με κεφαλιά του Καρλιάμπα και αμέσως μετά (22’) επίσης με κεφαλιά ο Σουγκάρης έκανε το 0-2.

Με την έναρξη του β’ μέρους (48’) ο γηπεδούχοι ξαναμπήκαν στο παιχνίδι, αφού με σουτ από μακριά ο Καραγεωργίου βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα.

Το 3-1 διαμορφώθηκε στο 65’ με κεφαλιά του Γάρου από εκτέλεση κόρνερ, ενώ στο 80’ προσπάθεια του Αραμπατζή σταμάτησε στο δοκαρι της εστίας των γηπεδούχων.

ΑΓΧΙΑΛΟΣ: Κορέντης, Λάζογλου, Μαυρόπουλος (46’ Αρμάγος), Πανανός, Καρπετάς, Κουλάκογλου, Καραγιώργος, Τριχόπουλος, Απριγιάν (70’ Ερρινάκης), Μυλωνάς, Πήλιος (46’ Κουτσοκέρας).
ΡΗΓΑΣ Φ.: Κουρίτας, Γεωργατζής, Γούτσιος, Σπαθής, Τσιαντής, Καρλιάμπας,  Γάρος (80’ Μιχολίτσης), Σουγκάρης (85’ Μπόλκας), Νασιακόπουλος (65’ Αραμπατζής), Ζηρδέλης,  Τανός (70’ Χότζα).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις