Νέο ξεκίνημα για την Εθνική

Η Ελλάδα υποδέχεται τη Φινλανδία (21:45, Open) και θέλει να κάνει νέο ξεκίνημα με τον Άγγελο Αναστασιάδη στον πάγκο της.

Σε νέα εποχή μπαίνει η Εθνική Ελλάδας, αφού θα δώσει το πρώτο επίσημο παιχνίδι με τον Άγγελο Αναστασιάδη στη θέση του προπονητή. Η «γαλανόλευκη» έχει λιγοστές, ουσιαστικά μόνο μαθηματικές, ελπίδες πρόκρισης στο Nations League και για να τις διατηρήσει πρέπει πάση θυσία να νικήσει τους Φινλανδούς στο ΟΑΚΑ το βράδυ της Πέμπτης (15/11). Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θέλει να δείξει πως η επόμενη ημέρα του θα είναι πολύ καλύτερη από την προηγούμενη κι ο αγώνας με την παρέα του Τεέμου Πούκι και του Ρόμπιν Λουντ είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία.

Ο Αναστασιάδης, που θα έχει ως άμεσο συνεργάτη του τον Άγγελο Μπασινά, δεν έχει κατασταλάξει πλήρως στα πλάνα του. Έχει κάποιες σκέψεις για χρησιμοποίηση τριών κεντρικών αμυντικών, όμως, δεν είναι βέβαιο πως θα ακολουθήσει αυτό το σχήμα. Από εκεί και πέρα, στις πρώτες του δηλώσεις ξεκαθάρισε πως δεν αναζητά δικαιολογίες και πως η εθνική ομάδα πρέπει να πετύχει υπό τη δική του καθοδήγηση.