Επιστροφή Λαζαρίδη, υπηρεσιακός ο Φωτιάδης στον Πιερικό

Επανέρχεται στην ομάδα του Πιερικού ο Χρήστος Λαζαρίδης, που γυρνά στις προπονήσεις, αφού διευθετήθηκε το ζήτημα που τον κρατούσε εκτός ομάδας.

Ο έμπειρος γηγενής μέσος απείχε τις τελευταίες εβδομάδες από τις προπονήσεις, αλλά δεν πήρε το δελτίο του και έτσι υπολογίζεται ξανά, αρχής γενομένης από το παιχνίδι της Κυριακής, με τον Οικονόμο στην Τσαριτσάνη.

Απόντες θα είναι οι αδερφοί Κραγιόπουλου, Μάνος και Στέφανος, λόγω τιμωριών, ενώ όλα δείχνουν ότι υπηρεσιακός για αυτό το ματς, μέχρι να αναλάβει η όποια νέα διοίκηση, αναλαμβάνει ο Λευτέρης Φωτιάδης (φωτο κατω), που δούλευε στα τμήματα υποδομής των «μελανόλευκων».

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΥ ΣΥΣΤΑΘΗΚΕ ΕΝΟΨΕΙ ΕΚΛΟΓΩΝ

Παράλληλα, σύμφωνα με το “pierikosnews” στη χθεσινή γενική συνέλευση συστάθηκε πενταμελής επιτροπή, απαρτιζόμενη από τους Νίκο Καλαμπάκα, Πασχάλη Τσιτιρόκη, Βασίλη Τσακιρίδη, Βασίλη Δαδάκο και Παναγιώτη Αστερίου.

Ο Βασίλης Τσακιρίδης ανέλαβε τη μετακίνηση στη Λάρισα, ενώ υπάρχει και προσφορά εκτός επιτροπής για το φαγητό του ποδοσφαιρικού τμήματος. Τη Δευτέρα στις 18.00 στην «ΕΚΑΒΗ» θα λάβουν χώρα οι εκλογές για το νέο Δ.Σ., με παρουσίαση ολοκληρωμένων προτάσεων (μια ή περισσότερων) και ανάλογη ψηφοφορία.

Ο Γιώτης Αθανασιάδης, που φημολογείται έντονα ότι θέλει να γυρίσει στους «μελανόλευκους», έλειψε λόγω άλλων υποχρεώσεων από τη χθεσινή συνέλευση, αλλά δείχνει να κινείται με τους συνεργάτες του, όπως ο Αλέκος Καλτσίδης. Βεβαίως, υπάρχει η δημόσια εκπεφρασμένη κίνηση του Σάκη Τζήμα, με την εξωθεσμική στήριξη των Γιάννη Συμεωνίδη και Κώστα Κουκοδήμου, όπως παραδέχτηκε και ο ίδιος με δηλώσεις του.

Μεταξύ άλλων στο βήμα της συνέλευσης παρέστησαν οι πρώην πρόεδροι, Γιάννης Ντούμος και Γιώργος Κοκαβίδης, και αρκετά άλλοτε μέλη διοικήσεων, όπως και ο Νίκος Παπαζιώγας από τον Δήμο Κατερίνης.

Στο βήμα βρέθηκε για οικονομικό απολογισμό ο απερχόμενος πρόεδρος, Παναγιώτης Διακουμάκος, τονίζοντας ότι δε στηρίχθηκαν οι προσπάθειές του, ενώ μίλησε και ο Πασχάλης Τσιτιρόκης (τέως αντιπρόεδρος), πριν ακολουθήσουν τοποθετήσεις ορισμένων μελών.

arenafm.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις