Νίκη Β.: Όλοι την Κυριακή κοντά την ομάδα μπάσκετ

Κάλεσμα σε όλους τους φίλους του μπάσκετ της περιοχής να γεμίσουν την Κυριακή στις 5μ.μ το κλειστό της Ν. Ιωνίας και να συμπαρασταθούν στους “κυανολεύκους” στο δύσκολο ματς με τον Γ.Σ. Φαρσάλων”, κάνει η Διοικούσα Επιτροπή μπάσκετ της Νίκης. Αναλυτικά αναφέρει:  «Έπειτα από μια μεγάλη εμφάνιση και νίκη εκτός έδρας, η Νίκη Βόλου επιστρέφει στο Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Ιωνίας, για να αγωνιστεί απέναντι σε μια από τις δυνατότερες ομάδες της κατηγορίας, τον Γυμναστικό Σύλλογο Φαρσάλων, με τον οποίο ισοβαθμεί στην 1η θέση της βαθμολογίας.

Αυτή την Κυριακή (18/11, 17:00) η ομάδα μας θα παίξει ένα από τα δυσκολότερα παιχνίδια της χρονιάς απέναντι σε μια πολύ δυνατή κι έμπειρη ομάδα με παίκτες οι οποίοι έχουν πρωταγωνιστήσει στο υψηλότερο επίπεδο για πολλά χρόνια.

Γι’ αυτό καλούμε τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας καθώς και όλους τους φίλους του μπάσκετ της πόλης μας να γεμίσουν το Κλειστό για να παρακολουθήσουν ένα πολύ όμορφο παιχνίδι και για να δώσουν ώθηση στους παίκτες μας ώστε να φθάσουν σε μια πολύ σημαντική νίκη.

Ο κόσμος της Νίκης είναι η ψυχή της και δίνει το έναυσμα στην ομάδα για να συνεχίσουμε!

Όλοι στο παιχνίδι της Κυριακής στο Κλειστό της Ν. Ιωνίας!

Μην το σκέφτεσαι, η Νίκη σε χρειάζεται…

-Γενική είσοδος: 5 ευρώ

-Κάτοχοι καρτών διαρκείας εισέρχονται δωρεάν

-Οι αθλητές των ακαδημιών μας θα παρακολουθήσουν το παιχνίδι από ειδικά διαμορφωμένη κερκίδα».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις