Διαχείριση κούρασης και τραυματιών στον Ολυμπιακό Β.

Η νίκη στο προχθεσινό ντέρμπι επί της Νίκης Βόλου για το Κύπελλο της ΕΠΣΘ αναμένεται να βοηθήσει ψυχολογικά τους παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου και θα τους δώσει ώθηση για το πρωτάθλημα, ενόψει και της Κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Αστέρα στην Ιτέα. Η ομάδα θα πρέπει να διαχειριστεί την κούραση από το παιχνίδι της Τετάρτης, αλλά και τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζει.
Ο Αστέριος Γιακουμής αισθάνθηκε ένα σφίξιμο στο πόδι στο προχθεσινό ματς και χθες το βράδυ έκανε μαγνητική. Σήμερα θα γνωρίζουν στον Ολυμπιακό αν ο έμπειρος τερματοφύλακας θα είναι σε θέση να ενισχύσει την ομάδα στο ματς με τον Αστέρα. Απ’ ότι φαίνεται, πάντως, ο τραυματισμός του δεν είναι σοβαρός.
Ο Κώστας Παλιούρας προπονείται, πλέον, κανονικά, ωστόσο, έχει χάσει αρκετές προπονήσεις, λόγω του τραυματισμού που τον ταλαιπώρησε.
Ο Βασίλης Σαχινίδης ξεκίνησε τρέξιμο και αν όλα πάνε καλά, ο έμπειρος επιθετικός θα είναι στη διάθεση του Περικλή Αμανατίδη για το παιχνίδι με τον ΑΟ Σελλάνων.
Στο στάδιο της αποθεραπείας βρίσκεται και ο Σάκης Σάββας, ο οποίος θα χρειαστεί ακόμη κάποιες μέρες για να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει.
Όσο για τον Αντώνη Ζγκούρι, δεν αντιμετωπίζει, πλέον, πρόβλημα και θα τεθεί στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για το παιχνίδι της Κυριακής.
Θα είναι ένα δύσκολο ματς, σε μια δυνατή έδρα και σ’ ένα μικρών διαστάσεων αγωνιστικό χώρο, με τον Ολυμπιακό να θέλει μόνο νίκη, προκειμένου να διατηρηθεί στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του 4ου ομίλου.
Χθες οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν αποθεραπεία και στη σημερινή προπόνηση η ομάδα θα δουλέψει πάνω στην τακτική που θα ακολουθήσει κόντρα στον Αστέρα.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις