“Στροφή” στο πρωτάθλημα

Να αφήσουν πίσω την ήττα-αποκλεισμό της Τετάρτης από τον Ολυμπιακό Βόλου, στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου ΕΠΣΘ, επιθυμούν άπαντες στη Νίκη Βόλου, η οποία ξεκίνησε από σήμερα την προετοιμασία της, ενόψει Κυριακής και Φωκικού.

Ο Γιώργος Κούτσης κι οι ποδοσφαιριστές του, άλλωστε, έχουν μάθει τον τελευταίο 1,5 μήνα να δουλεύουν, χωρίς την… “πολυτέλεια” της συστηματικής δουλειάς επί των λαθών τους στα ματς που περνούν, καθώς το διάστημα που μεσολαβεί, μέχρι την επόμενη αγωνιστική υποχρέωση, είναι ελάχιστο. Στο χθεσινό πρόγραμμα, που διεξήχθη στο βοηθητικό του Πανθεσσαλικού Σταδίου, οι παίκτες που αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου ακολούθησαν αποθεραπεία, με τους υπόλοιπους να προπονούνται σε κανονικούς ρυθμούς. Θεραπεία πραγματοποίησαν οι Βασίλης Ρόβας, Φάμπιο Ταβάρες και Χρήστος Καρτσαμπάς.

Για τον Βασίλη Ρόβα είναι γνωστό πως βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας και δεν προλαβαίνει το ματς με τον Φωκικό, ενώ για τον Φάμπιο και τον Καρτσαμπά υπάρχει πιθανότητα να είναι απόλυτα έτοιμοι και στη διάθεση του προπονητή τους. Ειδικότερα για τον Χρήστο Καρτσαμπά  η πρώτη ιατρική γνωμάτευση αναφέρει πως ο κεντρικός αμυντικός των κυανόλευκων υπέστη τράβηγμα στον προσαγωγό, στην προθέρμανση πριν την έναρξη του χθεσινού αγώνα, με το χρονικό διάστημα που θα μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων να παραμένει ακόμα άγνωστο. Το μόνο σίγουρο είναι πως και αύριο ο Καρτσαμπάς θα ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα, μέχρι να διαπιστωθεί η ακριβής κατάσταση της υγείας του.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις