Γ’ Εθνική: Αποβολές παραγόντων

Τα ονόματα των παραγόντων που αποβλήθηκαν από την προηγούμενη αγωνιστική της Γ’ Εθνικής ανακοίνωσε η ΕΠΟ. Στον 4ο όμιλο τιμωρήθηκε ο εκπρόσωπος της ομάδας του Πιερικού κ. Μπανούσης.

Αναλυτικά:

Ανακοινώνονται οι παρακάτω Διαπιστωτικές Πράξεις (αποβολές παραγόντων) βάσει Φύλλων Αγώνων σε παιχνίδια της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας.

Βάσει των αναφερομένων στο υπ’ αριθμ. 73574 Φύλλο Αγώνος του διαιτητή της ποδοσφαιρικής αναμετρήσεως μεταξύ των ομάδων ΑΙΟΛΙΚΟΣ  και ΑΙΓΑΛΕΩ, που διεξήχθη στο  Δημ. Στ. Μυτιλήνης την 11/11/2018, στο πλαίσιο της 6ης Αγωνιστικής του ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Γ΄ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ, και κατ’ εφαρμογή των διατάξεων των παραγράφων 1, 2 και 3 του άρθρου 8 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο., σας γνωστοποιούμε, με την παρούσα, ότι, κατόπιν αποβολής από τον αγωνιστικό χώρο τον εκπρόσωπο του σωματείου ΑΙΟΛΙΚΟΣ  και δη του δηλωθέντος ως  εκπροσώπου αυτού, κου  ΣΤΑΥΡΟΥ ΒΟΥΡΓΟΥΤΖΗ, με βάση σχετική εντολή του διαιτητή του ανωτέρω αγώνα, έχει επέλθει αυτόματα ο αποκλεισμός του από τον επόμενο ποδοσφαιρικό αγώνα του ως άνω σωματείου.

Βάσει των αναφερομένων στο υπ’ αριθμ. 73569 Φύλλο Αγώνος του διαιτητή της ποδοσφαιρικής αναμετρήσεως μεταξύ των ομάδων ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ ΓΣ και ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ , που διεξήχθη στο Γήπεδο Αγ. Αναργύρων την 11/11/2018, στο πλαίσιο της 6ης Αγωνιστικής του ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Γ΄ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ, και κατ’ εφαρμογή των διατάξεων των παραγράφων 1, 2 και 3 του άρθρου 8 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο., σας γνωστοποιούμε, με την παρούσα, ότι, κατόπιν αποβολής από τον αγωνιστικό χώρο τον προπονητή του σωματείου ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ και δη του δηλωθέντος ως  προπονητή αυτού, κου   ΡΟΛΑ ΛΟΥΚΑ, με βάση σχετική εντολή του διαιτητή του ανωτέρω αγώνα, έχει επέλθει αυτόματα ο αποκλεισμός του από τον επόμενο ποδοσφαιρικό αγώνα του ως άνω σωματείου.

Βάσει των αναφερομένων στο υπ’ αριθμ. 73537 Φύλλο Αγώνος του διαιτητή της ποδοσφαιρικής αναμετρήσεως μεταξύ των ομάδων ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ ΠΑΟ και ΜΕΛΙΤΕΥΣ ΜΕΛΙΤΗΣ ΑΜΣ, που διεξήχθη στο Γήπεδο ΔΗΜ. ΣΤ. ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ την 11/11/2018, στο πλαίσιο της 7ης Αγωνιστικής του ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Γ΄ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ, και κατ’ εφαρμογή των διατάξεων των παραγράφων 1, 2 και 3 του άρθρου 8 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο., σας γνωστοποιούμε, με την παρούσα, ότι, κατόπιν αποβολής από τον αγωνιστικό χώρο του αξιωματούχου του σωματείου ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ ΠΑΟ και δη του δηλωθέντος ως ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ αυτού, κου ΤΣΙΤΕΝΙΔΗ ΑΝ., με βάση σχετική εντολή του διαιτητή του ανωτέρω αγώνα, έχει επέλθει αυτόματα ο αποκλεισμός του από τον επόμενο ποδοσφαιρικό αγώνα του ως άνω σωματείου.

Βάσει των αναφερομένων στο υπ’ αριθμ. 73548 Φύλλο Αγώνος του διαιτητή της ποδοσφαιρικής αναμετρήσεως μεταξύ των ομάδων ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΑΣ και ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ ΑΣ, που διεξήχθη στο Γήπεδο ΔΑΚ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ την 11/11/2018, στο πλαίσιο της 7ης Αγωνιστικής του ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Γ΄ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ, και κατ’ εφαρμογή των διατάξεων των παραγράφων 1, 2 και 3 του άρθρου 8 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο., σας γνωστοποιούμε, με την παρούσα, ότι, κατόπιν αποβολής από τον αγωνιστικό χώρο του αξιωματούχου του σωματείου ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΑΣ και δη του δηλωθέντος ως ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ αυτού, κου ΒΟΛΤΣΗ Θ., με βάση σχετική εντολή του διαιτητή του ανωτέρω αγώνα, έχει επέλθει αυτόματα ο αποκλεισμός του από τον επόμενο ποδοσφαιρικό αγώνα του ως άνω σωματείου.

Βάσει των αναφερομένων στο υπ’ αριθμ. 73537 Φύλλο Αγώνος του διαιτητή της ποδοσφαιρικής αναμετρήσεως μεταξύ των ομάδων ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ ΠΑΟ και ΜΕΛΙΤΕΥΣ ΜΕΛΙΤΗΣ ΑΜΣ, που διεξήχθη στο Γήπεδο ΔΗΜ. ΣΤ. ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ την 11/11/2018, στο πλαίσιο της 7ης Αγωνιστικής του ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Γ΄ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ, και κατ’ εφαρμογή των διατάξεων των παραγράφων 1, 2 και 3 του άρθρου 8 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο., σας γνωστοποιούμε, με την παρούσα, ότι, κατόπιν αποβολής από τον αγωνιστικό χώρο του αξιωματούχου του σωματείου ΜΕΛΙΤΕΥΣ ΜΕΛΙΤΗΣ ΑΜΣ και δη του δηλωθέντος ως ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ αυτού, κου ΡΩΜΑ Κ., με βάση σχετική εντολή του διαιτητή του ανωτέρω αγώνα, έχει επέλθει αυτόματα ο αποκλεισμός του από τον επόμενο ποδοσφαιρικό αγώνα του ως άνω σωματείου.

Βάσει των αναφερομένων στο υπ’ αριθμ. 73565 Φύλλο Αγώνος του διαιτητή της ποδοσφαιρικής αναμετρήσεως μεταξύ των ομάδων Ο ΦΟΙΒΟΣ ΚΡΕΜΑΣΤΗΣ ΦΣ και ΝΙΚΗ ΤΡΑΓΑΝΟΥ ΑΠΟ, που διεξήχθη στο Γήπεδο ΚΡΕΜΑΣΤΗΣ ΡΟΔΟΥ την 11/11/2018, στο πλαίσιο της 7ης Αγωνιστικής του ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Γ΄ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ, και κατ’ εφαρμογή των διατάξεων των παραγράφων 1, 2 και 3 του άρθρου 8 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο., σας γνωστοποιούμε, με την παρούσα, ότι, κατόπιν αποβολής από τον αγωνιστικό χώρο του αξιωματούχου του σωματείου ΝΙΚΗ ΤΡΑΓΑΝΟΥ ΑΠΟ και δη του δηλωθέντος ως ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ αυτού, κου ΓΚΟΓΚΑΚΗ ΗΛ., με βάση σχετική εντολή του διαιτητή του ανωτέρω αγώνα, έχει επέλθει αυτόματα ο αποκλεισμός του από τον επόμενο ποδοσφαιρικό αγώνα του ως άνω σωματείου.

Βάσει των αναφερομένων στο υπ’ αριθμ. 73565 Φύλλο Αγώνος του διαιτητή της ποδοσφαιρικής αναμετρήσεως μεταξύ των ομάδων Ο ΦΟΙΒΟΣ ΚΡΕΜΑΣΤΗΣ ΦΣ και ΝΙΚΗ ΤΡΑΓΑΝΟΥ ΑΠΟ, που διεξήχθη στο Γήπεδο ΚΡΕΜΑΣΤΗΣ ΡΟΔΟΥ την 11/11/2018, στο πλαίσιο της 7ης Αγωνιστικής του ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Γ΄ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ, και κατ’ εφαρμογή των διατάξεων των παραγράφων 1, 2 και 3 του άρθρου 8 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο., σας γνωστοποιούμε, με την παρούσα, ότι, κατόπιν αποβολής από τον αγωνιστικό χώρο του αξιωματούχου του σωματείου ΝΙΚΗ ΤΡΑΓΑΝΟΥ ΑΠΟ και δη του δηλωθέντος ως ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗ αυτού, κου ΤΡΙΤΑΡΗ Ν., με βάση σχετική εντολή του διαιτητή του ανωτέρω αγώνα, έχει επέλθει αυτόματα ο αποκλεισμός του από τον επόμενο ποδοσφαιρικό αγώνα του ως άνω σωματείου.

Βάσει των αναφερομένων στο υπ’ αριθμ. 73553 Φύλλο Αγώνος του διαιτητή της ποδοσφαιρικής αναμετρήσεως μεταξύ των ομάδων ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΣΦΚ και ΑΛΜΥΡΟΣ ΓΣ, που διεξήχθη στο Γήπεδο Α΄ΔΑΚ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ την 11/11/2018, στο πλαίσιο της 7ης Αγωνιστικής του ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Γ΄ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ, και κατ’ εφαρμογή των διατάξεων των παραγράφων 1, 2 και 3 του άρθρου 8 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο., σας γνωστοποιούμε, με την παρούσα, ότι, κατόπιν αποβολής από τον αγωνιστικό χώρο του αξιωματούχου του σωματείου ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΣΦΚ και δη του δηλωθέντος ως ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ αυτού, κου ΜΠΑΝΟΥΣΗ Σ., με βάση σχετική εντολή του διαιτητή του ανωτέρω αγώνα, έχει επέλθει αυτόματα ο αποκλεισμός του από τον επόμενο ποδοσφαιρικό αγώνα του ως άνω σωματείου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις