Στη Μελίκη για “διπλό” ο Ολυμπιακός Β., ενισχύθηκε με Αγγελοκοστόπουλο

Πάνοπλος και με υψηλό ηθικό λόγω της εξαιρετικής εμφάνισης της προηγούμενης αγωνιστικής, ο Ολυμπιακός Β. “εκστρατεύει” την Κυριακή για τη Μελίκη, όπου στις 5μ.μ. θα αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα για το πρωτάθλημα μπάσκετ της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Οι “ερυθρόλευκοι”, στο συγκεκριμένο παιχνίδι θα ενισχυθούν και με το νέο της απόκτημα τον Θεοφάνη Αγγελοκοστόπουλο. Ο Αγγελοκοστόπουλος είναι πρωτοετής φοιτητής στην Αρχιτεκτονική Σχολή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Αγωνίζεται στις θέσεις “1” και “2” και έχει ύψος 1.83μ. Ήρθε στον Ολυμπιακό Βόλου μετά από προτροπή του άλλοτε κορυφαίου διεθνή καλαθοσφαιριστή Νίκου Μπουντούρη. Ο Μπουντούρης που ξεκίνησε την καριέρα του από τον Ολυμπιακό Βόλου, βρίσκεται πάντα κοντά στην ομάδα και βοηθά όποτε του δοθεί η ευκαιρία.

Ο Παναγιώτης Γκουγκουτούδης θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του και όπως όλοι τονίζουν στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο, θα ταξιδέψουν στη Μελίκη με αποκλειστικό στόχο το θετικό αποτέλεσμα. Στην αποστολή θα συμπεριληφθούν και οι παίδες Μπράμι, Μουστάκας, αφού ο Ολυμπιακός Β. δίνει συνεχώς την ευκαιρία σε νέα παιδιά να βιώνουν σημαντικές εμπειρίες.
Τον αγώνα θα διευθύνουν οι κ.κ. Σιταρίδης-Δέλλας (Καλότσης)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις