Στα Χανιά με ΑΟΧ Κισσαμικό σήμερα ο ΝΠΣ Βόλος

Με τα παιχνίδια της 4ης αγωνιστικής συνεχίζεται το Σαββατοκύριακο το πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ. Ο ΝΠΣ Βόλος αγωνίζεται σήμερα στις 15.00 στα Χανιά με τον ΑΟΧ Κισσαμικό, με στόχο το πρώτο «διπλό» και την τρίτη νίκη τη φετινή χρονιά.

Οι «κυανέρυθροι» προέρχονται από εντός έδρας επιτυχία με 2-0 επί του Απόλλωνα Πόντου, μετά από καλή εμφάνιση και θέλουν να συνεχίσουν τις θετικές εμφανίσεις, απέναντι σε μια ομάδα που έχει να επιδείξει μία ισοπαλία (με Σπάρτη εκτός 1-1) και δύο ήττες από Εργοτέλη στα Χανιά με 2-1 και από τα Τρίκαλα εκτός έδρας με 2-0, την περασμένη αγωνιστική.
Ο Χουάν Φεράντο δεν κάνει αλλαγές στα πλάνα του, συμπεριλαμβάνοντας στην αποστολή τους ίδιους παίκτες στα τελευταία παιχνίδια. Η προετοιμασία των «κυανέρυθρων» ολοκληρώθηκε χθες το πρωί και στη συνέχεια η αποστολή ταξίδεψε οδικώς για την Αθήνα και από εκεί αεροπορικών μετέβη στην Κρήτη. Ο Ισπανός τεχνικός έχει στη διάθεσή του 19 ποδοσφαιριστές. Αυτοί είναι οι εξής: Καραγκιολίδης, Μπουργάνης, Ντεντάκης, Πέντα, Ρούσσος, Δημόπουλος, Γκαλίτσιος, Ενγκουεμ, Μάντζης, Καμπαγιέρο, Καρρίκι, Ηλιόπουλος, Φράγκος, Κότο, Δόρης, Ουνγιαλίδης, Πίτου Γκαρσία, Λούκας, Πίσπας.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Ανδρικόπουλος, Κορέλας, Δεμηρτζόγλου και Μελικιώτης.
Ολοκληρώθηκε την Παρασκευή η προετοιμασία του ο ΑΟΧ Κισσαμικός για το σημερινό αγώνα στα Περιβόλια. Όπως συνηθίζεται στα εντός έδρας παιχνίδια η 18άδα θα γίνει γνωστή λίγες ώρες πριν τον αγώνα. Ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Πετράκης, δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του Σάλιακα, που έχει υποχρεώσεις με την Εθνική Ελπίδων, αλλά και των τραυματιών Χαλκιαδάκη, Αρναούτογλου, Κεχαγιά. Αντίθετα, επιστρέφει από τιμωρία ο Καραγιάννης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις