Στρώμα και υλικά για το τμήμα στίβου της Νίκης Βόλου

Με στόχο την εξέλιξη του τμήματος αλλά και την βελτίωση συνθηκών προπόνησης των αθλητών κι αθλητριών, το τμήμα στίβου του Γ.Σ.Β. “Η ΝΙΚΗ”, προχώρησε στην προμήθεια, ειδικού εγκεκριμένου στρώματος, στυλοβατών και γι’ ακόμη μία φορά όπως πολλές φορές στο παρελθόν προπονητικών και παιδαγωγικών υλικών για τις ανάγκες του τμήματος.

Δελτίο Τύπου “Γ.Σ.Β. Η ΝΙΚΗ”

Να σημειωθεί ότι, η προμήθεια των συγκεκριμένων υλικών αποτελεί επίτευγμα του τμήματος, μέσω της ορθής οικονομικής διαχείρισης που γίνεται και του σωστού προγραμματισμού και δε συνδέεται με τα υλικά που προμήθευσε το Πανθεσσαλικό Στάδιο η εταιρεία Εθνική Πανγαία ΑΕΕΑΠ.

Το τμήμα στίβου του Γ.Σ.Β. “Η ΝΙΚΗ” τα τελευταία χρόνια καταγράφει μεγάλη δυναμική και ως εκ τούτου οι ανάγκες είναι αυξημένες και στο μέλλον θα συνεχιστούν αντίστοιχες πρωτοβουλίες.

Ευχαριστήρια

Το τμήμα στίβου του Γ.Σ.Β. “Η ΝΙΚΗ” ευχαριστεί τον κ. Ζήση Ντελόπουλο για τη δωρεάν μεταφορά του στρώματος, όπως επίσης και τον κ. Αποστόλη Λουφόπουλο που διατηρεί φαρμακείο στη Μηλίνα, για την προσφορά του σε φαρμακευτικό και παραϊατρικό εξοπλισμό για τις ανάγκες του τμήματος.

Ο κ. Λουφόπουλος, εδώ και δύο χρόνια, παρά το δύσκολο δρομολόγιο που καλείται να πραγματοποιεί κάθε βδομάδα, εμπιστεύεται τον Σύλλογο για τις προπονήσεις των παιδιών του στο τμήμα στίβου της Νίκης Βόλου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις