Πρώτο διπλό για ΝΠΣ Βόλος, 2-1 στα Χανιά

Σημαντικό διπλό για τον ΝΠΣ Βόλος με τους νεοφώτιστους να περνάνε από τα Περιβόλια επικρατώντας του Κισσαμικού με 2-1. Με το τρίποντο αυτό το συγκρότημα του Χουάν Φεράντο ανέβηκε στην 3η θέση με 9 βαθμούς, ενώ οι Χανιώτες συνεχίζουν το κακό τους ξεκίνημα έχοντας μόλις 1 πόντο στα τέσσερα πρώτα τους παιχνίδια. Μάλιστα, αν οι κυανέρυθροι κερδίσουν και την ένσταση με τη Δόξα Δράμας τότε θα πατήσουν κορυφή έχοντας το απόλυτο στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν εξαιρετικά στον αγώνα και μόλις στο 3′ κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με τον Δημόπουλο. Εννιά λεπτά αργότερα ο Καμπαγέρο επίσης με σουτ έκανε το 0-2, με τους γηπεδούχους να αντιδρούν στο 35′ και να μειώνουν με τον Σιμόν. Το σκορ αυτό έμεινε και στο δεύτερο ημίχρονο με τους Βολιώτες να πανηγυρίζουν μια σημαντική νίκη.

ΑΟΧ Κισσαμικός (Πετράκης): Παπαδόπουλος, Τόλι, Σισέ, Ζιουλής, Παπαχρήστος, Σελινιωτάκης, Γκίνη, Σιμόν, Καραγιάννης, Βρεττός (55′ Αρναρέλλης), Αποστολόπουλος.

ΝΠΣ Βόλος (Φεράντο): Καραγκιολίδης, Ντεντάκης, Ουνγιαλίδης (43′ λ.τ Καρρίκι), Γκαλίτσιος, Δημόπουλος, Πέντα (46′ Ηλιόπουλος), Δόρης, Καμπαγέρο, Κότο, Πίτου Γκαρσία, Μάντζης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις