Έκοψε τα φτερά της Δόξας ο Ηρόδοτος

Εντός έδρας ήττα για την Δόξα Δράμας, η οποία σε ένα παιχνίδι γεμάτο γκολ, ηττήθηκε 2-3 από τον Ηρόδοτο.

Εντυπωσιακός ήταν ο ρυθμός της αναμέτρησης στο πρώτο ημίχρονο, με την Δόξα και τον Ηρόδοτο να σκοράρουν κατά ριπάς! Η ομάδα της Δράμας, άνοιξε το σκορ μόλις στο 10′, όταν ο Μπαϊκαρά βρήκε τον Κουσκουνά κι αυτός έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Η απάντηση όμως ήταν άμεση, με τον Ηρόδοτο να κάνει το 1-1 με εκτέλεση φάουλ του Φραγκουλάκη.

Οι Κρητικοί δεν έμειναν εκεί και στο 31′, έκαναν την ολική ανατροπή με τον Αυγενικού μετά από σέντρα του Σμυρλή. Το προβάδισμα αυτό κράτησε μόλις για τρία λεπτά, καθώς η Δόξα έφτασε στην ισοφάριση με τον Κρητικό στο 34′, αλλά ο Ηρόδοτος είχε και πάλι την απάντηση στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους. Αρχικά στο 45′ ο Κρουθ έχασε μεγάλη ευκαιρία για την Δόξα και στο 45+2′ ο Πίτκας έκανε τραγικό λάθος και ο Γιαλούσης βρήκει δίχτυα κάνοντας το 2-3 και δίνοντας εκ νέου το προβάδισμα στους Κρητικούς.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε αισθητά με τους γηπεδούχους να αναζητούν την ισοφάριση αλλά να μην τα καταφέρνουν καθώς ο Κασμερίδης έσωσε όσα προβλήματα δημιουργήθηκαν μπροστά από την εστία του.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Στάικος Βεργέτης): Πίτκας, Πεταυράκης, Μακρής, Ρουγκάλας (60′ Πέρεθ), Πατράλης (77′ Νατσιόπουλος), Καψάλης, Ριζογιάννης, Κρητικός (70′ Σουμά), Μπαϊκαρά, Κρουθ, Κουσκουνάς.

ΗΡΟΔΟΤΟΣ (Γιώργος Λυρώνης): Κασμερίδης, Προβυδάκης, Μπάμπης, Γιαλούσης, Δαμιανάκης (57′ Κανδηλάκης), Φραγκουλάκης, Μασάδο (87′ Φουκαράκης), Κασαπάκης, Αυγενικού (67′ Αμαραντίδης), Αργκιλέσι, Σμυρλής.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις