Για την ουσία και το θέαμα κόντρα στον Φωκικό (pregame)

Να σκορπίσει τα “σύννεφα” των δύο ντέρμπι που δεν κέρδισε σε διάστημα δύο εβδομάδων, σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, με ένα “τρίποντο” που θα συνδυάσει ουσία και θέαμα, θέλει η Νίκη Βόλου που υποδέχεται αύριο τον Φωκικό στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, στο πλαίσιο της όγδοης αγωνιστικής του τετάρτου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Οι κυανόλευκοι θέλουν πάση θυσία τη νίκη, κόντρα στην ομάδα της Άμφισσας που κάνει τη δική της προσπάθεια να παραμείνει στην κατηγορία. Μέχρι στιγμής, έχει συλλέξει επτά βαθμούς, σε επτά αγωνιστικές και βρίσκεται στο γκρουπ των ομάδων που κινδυνεύουν. Αδιαμφισβήτητα, ως αντίπαλος δείχνει υποδεέστερη της Νίκης, αλλά όλα τα ματς στην κατηγορία αυτή έχουν τη δική τους δυσκολία, με τον τεχνικό της Νίκης, Γιώργο Κούτση, να επιθυμεί, σύμφωνα και με την πρόσφατη συνέντευξή του, το γρήγορο γκολ που θα βοηθήσει τους παίκτες του να αποβάλλουν το άγχος, ώστε στη συνέχεια να παίξουν το ποδόσφαιρο που εκείνος κι ο κόσμος επιθυμούν.

Στα αγωνιστικά, η Νίκη ολοκλήρωσε σήμερα το μεσημέρι την προετοιμασία της, ενόψει της αυριανής αναμέτρησης, με προπόνηση στο βοηθητικό του Πανθεσσαλικού, σε ήπιους ρυθμούς. Το τεχνικό τιμ των κυανόλευκων είδε τους Ταβάρες και Ρόβα να ακολουθούν πρόγραμμα θεραπείας κι είναι δεδομένη η απουσία τους από το αυριανό παιχνίδι. Παράλληλα, πρόβλημα προέκυψε και με τον Μανώλη Αποστολίδη. Ο έμπειρος πορτιέρο ταλαιπωρείται από μία ίωση, με τη συμμετοχή του στην προσεχή αναμέτρηση να κρίνεται αμφίβολη. Αντίθετα, καλά είναι τα νέα από την κατάσταση του Χρήστου Καρτσαμπά. Ο κεντρικός αμυντικός των κυανόλευκων υπέστη ένα μικροτράβηγμα στην προθέρμανση του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, την περασμένη Τετάρτη, για το Κύπελλο της ΕΠΣΘ και δεν προπονήθηκε σε κανονικούς ρυθμούς τις τελευταίες μέρες. Παρ’ όλα αυτά, σήμερα συμμετείχε κανονικά στο πρόγραμμα, μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του κι έθεσε τον εαυτό του στη διάθεση του τεχνικού του τιμ.

Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για το μεσημέρι της Κυριακής (18/11, 15:00), με τον Γιώργο Κούτση να καλεί στο Πανθεσσαλικό όλους τους ετοιμοπόλεμους ποδοσφαιριστές του λίγες ώρες νωρίτερα, προκειμένου να αποφασίσει επιτόπου την τελική 18αδα.

Διαιτητές θα είναι ο Στέλιος Λεωνίδας από την ΕΠΣ Τρικάλων, με βοηθούς τους Κωνσταντίνο Λεωνίδα και Χρήστο Μπάλα, από τον ίδιο σύνδεσμο. Παρατηρητής ορίστηκε ο Αντώνης Ζήλος από την ΕΠΣ Λάρισας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις