Σούπερ θέαμα… και πρωτιά για τη Δήμητρα

Στην πιο θεαματική αναμέτρηση της ημέρας, η Δήμητρα επικράτησε των Μυρμηδόνων Πλατάνου με 5-3, σε ένα ματς που έγινε σε βαρύ  αγωνιστικό χώρο και υπό δυνατή βροχή κατά διαστήματα. Μόνη πρώτη παρέμεινε πλέον η ομάδα της Ευξεινούπολης, εκμεταλλευόμενη το στραβοπάτημα της Αγ. Παρασκευής την ίδια ώρα…

Με 4-1 προηγήθηκαν οι γηπεδούχοι, που καθάρισαν την αναμέτρηση στο β’ μέρος (2-1 το σκορ ημιχρόνου), όπου σημειώθηκαν συνολικά πέντε τέρματα και υπήρξαν τρία δοκάρια για τους γηπεδούχους.

Στο γκολ έφτασαν το ματς οι φιλοξενούμενοι (4-3), που έχασαν και πέναλτι πλησιάζοντας σε μια επική ισοφάριση, πριν διαμορφωθεί το τελικό 5-3. Με κεφαλιά πέτυχαν όλα τα τέρματα η ομάδα του Πλατάνου. Το σκορ άνοιξε στο 24’ με πλασέ του Αραπίτσα, για να έχουμε στο 40’ τον Κρανά να κάνει το 2-0, με τον ίδιο τρόπο.

Λίγο πριν το ημίχρονο (42’) μείωσαν σε 2-1 οι φιλοξενούμενοι, με τον Κατσαβριά  από σέντρα του Τετριμιδα.

Στο 53’ από πάσα του Κρανά και πλασέ του Βούλγαρη έγινε το 3-1 και το 4-1 στο 63’ από ασίστ του Αραπίτσα και πλασέ Παπαδόπουλου.

Από εκεί και πέρα σειρά είχαν οι Μυρμηδόνες να βρουν το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα, με τον Ν. Βούλγαρη, μετά από κόρνερ του Μακρή (71’) και του Τσαλιάγκου, απο σέντρα του Μπούρχα (76’).

Η μεγάλη ευκαιρία για ισοφάριση χάθηκε για τους φιλοξενούμενους στο 79’ με  πέναλτι που υποδείχθηκε σε ανατροπή του Γαλατσίδα στον Τσαλιάγκο κι εκτέλεση του Πιπινή που απέκρουσε ο Σαρρής.

Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 85’ με αντεπίθεση κι εύστοχη εκτέλεση του Παπαδόπουλου σε τετ α τετ.

Κάθετα δοκάρια είχαν οι Αραπίτσας (59’) και Παπαδόπουλος (68’), ενώ οριζόντιο είχε ο Κρανάς με απευθείας εκτέλεση φάουλ (78’)

ΔΗΜΗΤΡΑ: Σαρρής, Γαλατσίδας, Νικηφοράκης, Κυριάκος, Στεφανής (22’ λ. τρ. Παυλίδης), Ζαντιώτης (74’ Πραττής), Κράνας, Θωμαϊδης, Παπαδόπουλος, Βούλγαρης (58΄Φούκης), Αραπίτσας (65’ Ξηροκώστας)

ΜΥΡΜΗΔΟΝΕΣ: Ροδίτης, Κοντοβάς, Αράπης (60’ Πιπινής), Καραπτσιάς, Κατσαβριάς, Βουλγαρης, ΜΑκρής, Τετριμίδας (85’ Νικηφοράκης), Μπίνας (46’ Δ. Μπούρχας), Τσαλιάγκος, Ναούμ (70΄ Μάντζαρης)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις