Το μέλλον τους ανήκει

Ολοκληρώθηκε η τελική φάση του πρωταθλήματος μίνι παίδων υδατοσφαίρισης, με την πόλη του Βόλου να εκπροσωπείται από τη Νίκη. Οι “μικροί” μπορεί να μην κατάφεραν να σημειώσουν νίκη,  όμως και μόνο η παρουσία τους ανάμεσα στις δέκα καλύτερες ομάδες της Ελλάδας αποτελεί μεγάλη επιτυχία για το τμήμα υδατοσφαίρισης του Συλλόγου. Μία επιτυχία που αποτελεί τον καρπό σκληρής και συστηματικής δουλειάς που συντελείται στο τμήμα πόλο της Νίκης. Η σχετική ανακοίνωση του τμήματος:

“Μόνο ένα μεγάλο χειροκρότημα αξίζει στην ομάδα μίνι παίδων της Νίκης Βόλου!!!
Παρόλο που η αμάδα μας δεν κατάφερε να σημειώσει νίκη στους αγώνες η παρουσία της και μόνο στις δέκα καλύτερες ομάδες της Ελλάδος αποτελεί τεράστια επιτυχία για τον σύλλογό μας. Ακόμα μεγαλύτερη αξία δίνει το γεγονός ότι εμείς καλλιεργούμε το άθλημα της υδατοσφαίρισης μόνο πέντε και τα παιδιά αυτά βρεθήκανε αντιμέτωπα με παραδοσιακές δυνάμεις του χώρου που βρίσκονται συστηματικά στις τελικές φάσεις όλων των κατηγοριών, σχεδόν από την σύσταση αυτών των πρωταθλημάτων.

Οι ομάδες αυτές έχουν χαρίσει πολλούς αθλητές και εξακολουθούν να χαρίζουν πολλούς αθλητές στις εθνικές μας ομάδες. Οι ακαδημίες αυτών των συλλόγων έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε τουρνουά στο εξωτερικό και να κάνουν κοινές προετοιμασίες με μεγάλες ομάδες του ευρωπαϊκού και όχι μόνο πόλο. Η ομάδα μας κατάφερε να είναι ανταγωνιστική σε όλα τα παιχνίδια αποδεικνύοντας ότι λεπτομέρειες την χωρίζουν ώστε να κάνει το επόμενο βήμα .

Το μέλλον μας ανήκει !!!

Για την ιστορία : ΝΟ.ΧΑΝΙΩΝ -ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ 12-7
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ -ΝΟ.ΧΑΝΙΩΝ 3-14
ΝΗΡΕΑΣ ΛΑΜΙΑΣ -ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ 11-6
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ -ΝΟ .ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 2-13″