Νίκη για το Διαγόρα… διαμαρτυρίες για την Ακρόπολη

Σε μια αναμέτρηση που σημαδεύτηκε από τις διαμαρτυρίες των γηπεδούχων, ο Διαγόρας πήρε πολύ σημαντική νίκη με 3-1 από τη Ακρόπολη στο Σέσκλο και συνεχίζει με νικηφόρο σερί, από τη στιγμή που ανέλαβε την ομάδα ο Μιχάλης Ζιώγας.

Από την άλλη, πολλές οι διαμαρτυρίες των γηπεδούχων για τη διαιτησία (Καλατζής, Δ. Σακκάς, Στ. Σαμαράς), καθώς αγωνίζονταν από το 8’ με παίκτη λιγότερο (αποβολή Τ. Κολημήτρα για φάουλ) και θεωρούν αυτή την απόφαση ως την αιτία να ανατραπούν τα δεδομένα της αναμέτρησης και να οδηγηθούν οι γηπεδουχοι σε ακόμη μια ήττα, την τρίτη στη σειρά…

Γενικότερα η αναμέτρηση ήταν εξαιρετικά ενδιαφέρουσα, αφού και οι δυο ομάδες διεκδικούσαν τη νίκη κι όσο η διαφορα έμενε στο ένα τέρμα όλα ήταν ανοιχτά, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν και να χαθούν σημαντικές ευκαιρίες εκατέρωθεν.

Το σκορ άνοιξε για την Ακρόπολη στο 4’ με εκτέλεση φάουλ του Τ. Κολημήτρα και προβολή του Σφονδύλια στο δεύτερο δοκάρι. Ακολούθησε η αποβολή του Τ. Κολημήτρα (8’) που άλλαξε τις ισορροπίες.  
Στο 30’ με κεφαλιά του Πρασσά μετά από  σέντρα του Κουρούμαλου έγινε το 1-1 και στο 42’ ο Γουτούλης με  διαγώνιο σουτ από δεξιά, στο ύψος της περιοχής, διαμόρφωσε το 1-2  που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Το τελικό 1-3 έγινε στις καθυστερήσεις (92’), όταν από τα 30 μέτρα ο Βαλωτής πλάσαρε από ψηλά τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

ΑΚΡΟΠΟΛΗ: Σταμέλος, Γκατζούνας (60’ Κατής), Πασσιάς, Σφονδυλιάς (88’ Παγώνης), Χάνος, Κ. Κολημήτρας, Σ. Μαυρίδης, Τ. Κολημήτρας, Μερμίγγης, Κόκας, Μίλτος (60’ Κουτλούμπασης).
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Β. Βουραζερης, Καραμπούζης, Κ. Καραπλιάγκος (30’ Κουβελάς), Πρασσάς, Καλιακούδας, Σπ. Καραπλιάγκος, Τζιόλας (60’ Καραμανλής), Γουτούλης (87’ Τσουκάλης), Βαλωτής, Κυριάκος, Κουρούμαλος   

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις