Φεράντο: Δε σταματάμε την προσπάθεια

Ικανοποιημένος από τη νίκη και την εμφάνιση της ομάδας του παρουσιάστηκε ο προπονητής του ΝΠΣ Βόλος, Χουάν Φεραντο, στη συνέντευξη Τύπου μετά την αναμέτρηση με τον ΑΟΧ Κισσαμικό, στην οποία οι «κυανέρυθροι» σημείωσαν σημαντική νίκη με 2-1 στα Χανιά. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ισπανού τεχνικού:
«Ξεκινήσαμε καλά και είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού για είκοσι λεπτά. Μετά τα δύο γκολ η ομάδα δεν ήταν συγκεντρωμένη ώστε να διαχειριστεί τις “μεγάλες” μπάλες. Είχαμε μεγάλο πρόβλημα στο να “διαβάσουμε” το παιχνίδι. Στο δεύτερο ημίχρονο το γήπεδο έγινε δύσκολο και για τις δύο ομάδες και με τη δυνατή βροχή ήταν δύσκολο να παίξει ποδόσφαιρο και ο ΑΟΧ-Κισσαμικός και η ομάδα μας. Υπήρχε μεγάλο στρες, όλοι θέλανε να κερδίσουν τους τρεις πόντους, αλλά τελικά τα καταφέραμε. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι με τον Εργοτέλη. Καλή τύχη στην υπόλοιπη σεζόν στον ΑΟΧ-Κισσαμικό. Εμείς δε σταματάμε την προσπάθεια και συνεχίζουμε».

Ντεντάκης: Έχουμε συνοχή ως ομάδα
Ο ποδοσφαιριστής του ΝΠΣ Βόλος, Αντώνης Ντεντάκης, που γαλουχήθηκε ποδοσφαιρικά στον Κισσαμικό, ανέφερε τα εξής: «Ξεκινήσαμε το παιχνίδι πολύ καλά και στα πρώτα είκοσι λεπτά ευτυχήσαμε να πετύχουμε δύο γρήγορα γκολ. Από εκεί και πέρα κάναμε το λάθος και δώσαμε μέτρα στον αντίπαλο, με αποτέλεσμα να μπορέσει να δημιουργήσει κάποιες φάσεις και να πετύχει και ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο ο αγωνιστικός χώρος είχε γίνει ήδη πολύ βαρύς, η ομάδα του ΑΟΧ-Κισσαμικού συνέχισε να μας πιέζει, εμείς κάναμε στο μεγαλύτερο διάστημα άμυνα και καταφέραμε να κρατήσουμε αυτό το πολύ θετικό για τη συνέχεια του πρωταθλήματος αποτέλεσμα».
Για τα συναισθήματά του που επέστρεψε ως αντίπαλος και για τις συνθήκες που υπάρχουν στην ομάδα του: «Ήταν ένα περίεργο συναίσθημα, γιατί ήμουν στην ομάδα του Κισσαμικού δέκα χρόνια. Εκεί έμαθα το ποδόσφαιρο, στις Ακαδημίες του Κισσαμικού. Επέστρεψα πίσω, ως αντίπαλος αυτή τη φορά, αλλά έπρεπε να κάνω τη δουλειά μου. Είμαι πολύ χαρούμενος που κέρδισε η ομάδα μου. Δουλεύουμε σε επαγγελματικούς ρυθμούς και επαγγελματικά πρότυπα. Έχουμε ένα πολύ καλό προπονητή και είμαστε πολύ καλά οργανωμένοι. Έχουμε συνοχή σαν ομάδα, διότι κατά 90% είναι η ίδια ομάδα με πέρσι στη Γ’ Εθνική και πιστεύω ότι η ομάδα μας θα είναι ανταγωνιστική σε όλο το πρωτάθλημα».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις