“Μονομαχία” ΓΣΑ-Θησέα στον Αλμυρό (pregame)

Το σημερινό πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής κατηγορίας στον 4ο όμιλο περιλαμβάνει μαγνησιώτικο ντέρμπι, αφού στο στάδιο «Αθανάσιος Ραγάζος» θα κοντραριστούν ο γηπεδούχος Γ.Σ. Αλμυρού με τον Θησέα (3 μ.μ.). Οι δύο ομάδες βρίσκονται σε καλή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση και υπόσχονται μία δυνατή μονομαχία.
Ο ΓΣ Αλμυρού πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία. Βρίσκεται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 15 πόντους και διατηρεί το αήττητο στο πρωτάθλημα (τέσσερις νίκες-τρεις ισοπαλίες). Ασφαλώς και θέλει ανάλογη συνέχεια, με την κατάκτηση ενός ακόμη «τριπόντου» στο εντός έδρας ματς με τον Θησέα.
Σε σχέση με την ομάδα που πήρε το «διπλό» επί του Πιερικού, επιστρέφει ο Καρράς που εξέτισε την ποινή του. Απόντες θα είναι ο τιμωρημένος Αλεξανδρής και ο τραυματίας Κοντοβάς.
Στη διάθεση του Στέλιου Αρσένου βρίσκονται οι εξής ποδοσφαιριστές: Άγγελος Σταυράκης, Δημήτρης Βίτσος, Σταμάτης Καρράς, Βαγγέλης Στουρνάρας, Βαλάντης Κόκκας, Νίκος Μπαρούτας, Γιώργος Ναουμίδης, Βασίλης Καλαμίδας, Πάβλι Βανγκέλι, Αποστόλης Τσιώλης, Δημήτρης Δημηνάς, Γιώργος Παπακώστας, Στέλιος Τιμπλαλέξης, Δημήτρης Δήμος, Τάσος Τσελεπής, Αντώνης Τζοβάρας, Γιώργος Δημητρίου, Χρήστος Μπακάλης, Κώστας Χατζής, Ηλίας Γκίκας.

Ο Θησέας
Με καλή ψυχολογία, απόρροια της νίκης επί του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, αλλά και με τρεις σημαντικές απουσίες θα πάει αύριο στον Αλμυρό ο Θησέας. Ο Νίκος Κοτζαθανάσης είναι τιμωρημένος διότι συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες, ενώ στο εξωτερικό για προσωπικούς λόγους βρίσκονται ο πρώτος σκόρερ της ομάδας Ηλίας Βλάχος και ο αριστερός μπακ Μάρκος Διαμαντόπουλος.
Στη διάθεση του Λάκη Μπακάλη βρίσκονται οι εξής παίκτες: Αργύρης Κουτσιρίμπας, Αποστόλης Κεφαλάς, Γιάννης Καψιώτης, Λευτέρης Γιαουπλάρι, Ερρίκος Βαν Ντε Γουίχε, Βαγγέλης Αγγελής, Σπύρος Παναγιώτου, Θάνος Μπόρας, Δημήτρης Γιώργος Γαλανόπουλος, Αρκάδιος Δημητριάδης, Βασίλης Πέτσης, Αποστόλης Χατζησταμάτης, Κώστας Οικονόμου, Πέτρος Αγιασιώτης, Δημήτρης Ζάχος, Γιάννης Κακάλιας, Αντώνης Φραγκογιάννης, Αποστόλης Σφάκας, Χάρης Παπαϊωάννου, Βαγγέλης Τσιουρής.

«Σφυρίζει» ο Τσιαουσίδης
Η ΚΕΔ/ΕΠΟ όρισε ως διαιτητή του σημερινού παιχνιδιού στον Αλμυρό τον Στέργιο Τσιαουσίδη της ΕΠΣ Μακεδονίας. Βοηθοί του θα είναι ο Τριαντάφυλλος Παπαδόπουλος και ο Αναστάσιος Σιανίδης (αντικατέστησε την Ζωή Παπαδοπούλου), που ανήκουν στην ίδια Ένωση. Παρατηρητής της διαιτητικής τριάδας θα είναι ο Δημήτρης Τζιόλας από την ΕΠΣ Λάρισας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις