Σκόραρε από νωρίς… διεύρυνε το σερί η Αγ. Άννα

Με γκολ… από τα αποδυτήρια ξεκίνησε η Αγία Άννα, που επικράτησε τελικά στην έδρα της επί της Αγίας Παρασκευής με 1-0, στην αναμέτρηση μεταξύ δύο ομάδων που αποτελούν ευχάριστες εκπλήξεις του πρωταθλήματος.  

Αυτή ήταν η τρίτη συνεχόμενη νίκη για τους γηπεδούχους  και μόλις η δεύτερη ήττα για τους φιλοξενούμενους, που δεν βρέθηκαν σε πολύ καλή ημέρα.

Καλύτεροι οι γηπεδούχοι στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού και ιδιαίτερα μέχρι το 65ο λεπτό, σημείο από το οποίο άρχισε να  τους βγαίνει η κούραση από τα τρία συνεχόμενα παιχνίδια (η Αγία Άννα έδωσε μεσοβδόμαδα παιχνίδι μεγάλης έντασης, αντιμετωπίζοντας του Γυμναστικό Σύλλογο Αλμυρού για τον θεσμό του Κυπέλλου ΕΠΣΘ),  ενώ ταυτόχρονα η ανάγκη για καλύτερο αποτέλεσμα, ώθησε την Αγία Παρασκευή να πιέζει ακόμη περισσότερο η αναμέτρηση πλησίαζε στο τέλος της.

Το γκολ που εκρινε το νικητή σημειώθηκε με τη συμπλήρωση του πρώτου λεπτού, όταν ο Χατζητρακόσιας έγινε αποδέκτης μπαλιάς από τον Σκοπό, με όμορφο τρόπο “υποδέχτηκε” τη μπάλα κι ολοκλήρωσε την προσπάθειά του με εύστοχο πλασέ κάνοντας το 1-0, που δεν άλλαξε ως το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

ΑΓ. ΑΝΝΑ: Θ. Ζάγκας, Στεργιόπουλος, Σκοπός, Πετσιμέρης, Καραλόπουλος (89’ Δερβένης), Χατζητρακόσιας, Φιλατζικιώτης (75’ Τσιουρέλης), Ζαρίφης, (70’ Ευαγγελός), Κ. Τσιουρέλης (85’ ΚΑνδύλας), Σπ. Ζάγκας

ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Ζήγρας Ιωακειμίδης  (88’ Φέζο), Τρίμμης, Λούμπαρδος, Χατζημητροφάνης, Τσίλογλου, Κατσαγεωργίου  (72’ Ρουσάς), Πάσα, Αλαμάνης, Σιόβας Χρόνης (70’ Σταματίου)

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις