Δίκαιη νίκη του Σαρακηνού επί του Ηρακλή Β.

Χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα ο Σαρακηνός, επικράτησε στο βοηθητικό του ΕΑΚ επί του Ηρακλή με 4-2, επιστρέφοντας στα θετικά αποτελέσματα.

Με γκολ από το πρώτο λεπτό ξεκίνησαν οι γηπεδούχοι, που είδαν τη μπάλα να καταλήγει στα αντίπαλα δίχτυα από τη πρώτη επίθεση που πραγματοποίησαν κι άνοιξαν το δρόμο ια μια εύκολη νίκη του Σαραληνού, στην οποία όμως τα λάθη που έφεραν τα δυο γκολ του αντιπάλου, προβλημάτισαν το Γιάννη Φασουράκη.

Από την άλλη πλευρά ο Ηρακλής που από νωρίς βρέθηκε σε μειονεκτική θέση πάλεψε όσο μπορούσε και κατάφερε αρχικά να ισοφαρίσει και να κρατήσει τη διαφορά στο γκολ, σε κάποια μεγάλα διαστήματα της αναμέτρησης, επιζητώντας την ευκαιρία που θα του δώσει κάτι περισσότερο από αυτό το παιχνίδι, χωρίς ωστόσο τελικά να το καταφέρει. Για φάουλ κι οφ σαιντ διαμαρτύρονται οι φιλοξενούμενοι στα πρώτα δυο γκολ που πέτυχε ο Σαρακηνός.
Στο 1ο  λεπτό, ο Ρουκας έκανε την παράλληλη σέντρα στο πρώτο δοκάρι, όπου ο Σιώμος με πλασέ έκανε το 1-0.

Στο 20’ ισοφάρισε ο  Ηρακλής Β. από φάουλ που εκτέλεσε ο  Γκάγκας   κι αφού η μπάλα βρήκε στο τείχος ξεγελώντας τον Κοντογιάννη.
Στο 30’ έγινε το 2-1, από ασίστ του Ασλάνογλου και τον σκόρερ Μόσιο να πλασάρει από ψηλά τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Στη συνέχεια χάθηκαν ευκαιρίες με τους δυο παραπάνω πρωταγωνιστές που θα μπορούσαν να έχουν ανεβάσει ακόμα περισσότερο το δείκτη του σκορ, κάτι που δεν συνέβη ως την ολοκληρωση του πρώτου ημιχρόνου.
Στο 48’ Μόσιος- Αναστασιου συνεργαστηκαν, ο  τελευταίος έκανε παράλληλη σέντρα κι από τη μικρή περιοχή ο Σιωμος πέτυχε το 3-1.
Στο 58’  ο Κεμάλι έκανε ατομική ενέργεια από αριστερά και σουτ, που δεν μπόρεσε να αποκρούσει ο Κοντογιάννης κι έτσι έγινε το 3-2.

Το τελικό 4-2 διαμορφώθηκε στο 75’ από τον Ασλανογλου, με  προσωπική ενέργεια από αριστερά και πλάσαρε στη κλειστή γωνία του Πολυμέρου.
ακομα δυο τετ α τετ ο Σιώμος δεν τα κατάφερε νωριτερα
ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ: Κοντογιάννης, Ρουκάς, Αναστασίου, Ηλ. Ρακής (67’ Β.Ρακής), Μοράλες (78’ Λαιος), Γιαμαλής, Ασλάνογου (78’ ΜΑστακούλης), Καλαμάτας (73’ Σιγαλάκος), Σι’ωμος, Μόσιος, Ντούρο
ΗΡΑΚΛΗΣ: Πολυμέρου, Μακρής, Μάρκου (65’ Αλ. Γκίκας), Στρούγκης Αντζούρης, Γκάκας, Π. Γκίκας, Δαμάσκος (46’ λ.τρ. Μπέσσας), Κεμάλι, Ευαγγέλου

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις