Football League: Αποτελέσματα, σκόρερ (4ης αγ.) – Βαθμολογία, Επόμενη

Η Παναχαϊκή ήταν η μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής της Football League καθώς επικράτησε με 1-0 του Ηρακλή στην Αγυιά με γκολ του Ελευθεριάδη το οποίο αρχικά δεν μέτρησε. Ο Ηρακλής δεν «σήκωσε κεφάλι» ούτε αυτή την αγωνιστική στο ντεμπούτο του Δημήτρη Ελευθερόπουλου στον πάγκο.

Απόλλων Λάρισας και Σπάρτη έμειναν ισόπαλοι (1-1) σ’ ένα ματς που κρίθηκε στα πέναλτι.  Η ομάδα της Λάρισας γνώρισε την πρώτη της φετινή απώλεια βαθμών, αφήνοντας τον Εργοτέλη με το απόλυτο στην κορυφή της βαθμολογίας.

Το ματς ξεκίνησε… στραβά για τον Απόλλωνα, αφού ο στο 12ο λεπτό το πέναλτι που εκτέλεσε ο Κουρτεσιώτης σταμάτησε στα χέρια του Σταματόπουλου.  Ο τερματοφύλακας της Σπάρτης κράτησε απαραβίαστη της εστία του στο πρώτο μισό του ματς, όμως δεν είχε την ίδια τύχη στο 51’, όταν ο διαιτητής έδειξε εκ νέου πέναλτι, για χέρι του Κωνσταντινόπουλου. Αυτή τη φορά, την εκτέλεση ανέλαβε ο Μαρκολίνο, ο οποίος έδωσε τα ηνία του σκορ στον Απόλλωνα. Λίγο πριν το φινάλε, η Σπάρτη απάντησε με τον ίδιο τρόπο. Ο ρέφερι της αναμέτρησης υπέδειξε χέρι του Κοντοέ, με τον Στογιάνοβιτς να το μετατρέπει σε γκολ για το τελικό 1-1. Η Σπάρτη ολοκλήρωσε το ματς με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Βλάχου με δεύτερη κίτρινη, ενώ ο Απόλλων είχε τεράστια ευκαιρία να «κλέψει» το τρίποντο, όμως ο τετ α τετ του Λίταινα σταμάτησε στον Σταματόπουλο.

Ο  Αήττητος Σπάτων πήρε την πρώτη του φετινή νίκη περνώντας με 2-1 από την έδρα του Αιγινιακού.  Στο ντεμπούτο του Χαραλαμπίδη στα ηνία της ομάδας, ο Αήττητος άνοιξε το σκορ στο 64’ με τον Μαρουκάκη, όμως ο Αιγινιακός ισοφάρισε τρία λεπτά μετά με σουτ του Παπαδόπουλου.  Με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Μαρουκάκη οι φιλοξενούμενοι διαμόρφωσαν στο 70’ το τελικό 2-1.

Το πρώτο τρίποντο, μετά από τρεις ήττες, πανηγύρισε ο Καραϊσκάκης στην Κέρκυρα, επικρατώντας με 1-0. Ο σύλλογος της Άρτας στάθηκε τυχερός στο 22’ όταν η κεφαλιά του Τουράμ σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ οι Φαίακες διαμαρτυρήθηκαν δύο φορές μέσα σε λίγα λεπτά για χέρι. Παρότι οι γηπεδούχοι διατήρησαν τον έλεγχο του ματς, οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που βρήκαν τον ήρωα του αγώνα. Συγκεκριμένα, ο Λίτσκας πέρασε στο ματς στο 69’ ως αλλαγή και πέντε λεπτά αργότερα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, για το πρώτο φετινό γκολ της ομάδας του.

Στα ματς του Σαββάτου (17/11) ο ΝΠΣ Βόλος πέρασε νικηφόρα από τα Χανιά κερδίζοντας 2-1 τον Κισσαμικό ενώ η Δόξα ηττήθηκε εντός έδρας από τον Ηρόδοτο με 3-2. Τα Τρίκαλα γνώρισαν βαριά ήττα (3-0) στο Ηράκλειο από τον Εργοτέλη ενώ ο Πλατανιάς πέρασε με 0-1 από την Καλαμαριά.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και οι σκόρερ των αγώνων της 4ης αγωνιστικής στη Football League και η βαθμολογία:

Σάββατο 17 Νοεμβρίου

ΑΟΧ Κισσαμικός – ΝΠΣ Βόλος 1-2
(35’ Σιμόν  – 3’ Δημόπουλος , 12’ Καμπαγέρο)

Απόλλων Πόντου – Πλατανιάς 0-1
(43’ Νίλι)

Δόξα Δράμας – Ηρόδοτος 2-3
(10’ Κουσκουνάς, 34’ Κρητικός – 23’ Φραγκολάκης, 31’ Αυγενικού, 45’ Γιαλούσης)

Εργοτέλης – ΑΟ Τρίκαλα 3-0
(38’ Κοζορώνης , 53’ Μπουτσάκης, 76’ Ιατρούδης)

Κυριακή 18 Νοεμβρίου

Απόλλων Λάρισας – Σπάρτη 1-1
(56’ πέν. Μαρκολίνο – 85’ πέν. Στογιάνοβιτς)

Παναχαϊκή – Ηρακλής 1-0
(11’ Ελευθεριάδης)

Αιγινιακός – Αήττητος Σπάτων  1-2
(67’  Παπαδόπουλος  – 62’, 70’ Μαρουκάκης)

Κέρκυρα – Καραϊσκάκης 0-1
(71’Λίτσκας)

 Βαθμολογία

Εργοτέλης 12

Απόλλων Λάρισας 10

Πλατανιάς 10

ΝΠΣ Βόλος 9

Ηρόδοτος 9

Δόξα Δράμας 7

Παναχαϊκή 7

Κέρκυρα 4

Ηρακλής 4

Αήττητος Σπάτων 4

Απόλλων Πόντου 3

ΑΟ Τρίκαλα 3

Καραϊσκάκης 3

Αιγινιακός 2

Σπάρτη 2

ΑΟΧ Κισσαμικός 1

Η επόμενη (5η) αγωνιστική:

Τετάρτη 21 Νοεμβρίου, 15:00

Σπάρτη – ΑΟ Τρίκαλα (Δημ. Στάδιο Σπάρτης)

ΝΠΣ Βόλος – Εργοτέλης (Δημ. Νεάπολης)

Αήττητος Σπάτων – Παναχαϊκή (Δημ. Στάδιο Σπάτων)

Πλατανιάς – ΑΟΧ Κισσαμικός (Γήπεδο Περιβολίων)

Καραϊσκάκης – Αιγινιακός (Δημ. Αγίων Αναργύρων)

Ηρόδοτος – Απόλλων Πόντου (Γήπεδο Ν. Αλικαρνασσού)

Κέρκυρα – Δόξα Δράμας (ΕΡΤ3, ΕΑΚ Κέρκυρας)

Πέμπτη 22 Νοεμβρίου

Ηρακλής – Απόλλων Λάρισας (ΕΡΤ3, Καυτανζόγλειο)

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις