Π. Ανδράλας: Μαγική εικόνα το αποτέλεσμα με τον Ολυμπιακό Β.

Ο προπονητής του Αστέρα Ιτέας, Πάρης Ανδράλας, στις δηλώσεις του μετά το τέλος του παιχνιδιού με τον Ολυμπιακό Βόλου χαρακτήρισε «μαγική εικόνα» το αποτέλεσμα, καθώς η ομάδα του άξιζε να πάρει το θετικό αποτέλεσμα, όπως υποστήριξε. Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού της ομάδας της Ιτέας:
«Θεωρώ ότι στο πρώτο ημίχρονο μία ομάδα υπήρχε στο γήπεδο και αυτός ήταν ο Αστέρας Ιτέας. Δεν έχω κανένα απολύτως παράπονο από τους ποδοσφαιριστές μου. Έκαναν επιθετική άμυνα, δημιούργησαν ευκαιρίες, είχαμε δοκάρι και θεωρώ ότι υπάρχει μία ξεκάθαρη φάση πέναλτι, που δεν μας δόθηκε, σε ανατροπή του Αντωνόπουλου από αμυνόμενο του Ολυμπιακού Βόλου. Αυτό βέβαια είναι θέμα και του διαιτητή, το οποίο ωστόσο επηρέασε τη συνολική εικόνα του αγώνα.
Στο δεύτερο ημίχρονο και πάλι δεν είχαμε ιδιαίτερα προβλήματα από τον Ολυμπιακό Βόλου. Κλείσαμε τους χώρους και δεν μας δημιούργησε ο αντίπαλος ιδιαίτερες ευκαιρίες. Από μία στατική φάση, που είναι καθαρά θέμα συγκέντρωσης, δεχόμαστε το πρώτο γκολ. Στο 0-1 χάσαμε μία πολύ μεγάλη ευκαιρία με τον Ηλιάδη να ισοφαρίσουμε και να έχει άλλη μορφή το παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός πέτυχε δεύτερο γκολ με χτύπημα πέναλτι, για το οποίο δεν έχω άποψη γιατί ήμουν μακριά από τη φάση και στη συνέχεια οι δικοί μου ποδοσφαιριστές έχουν βγει μαζικά μπροστά και Ολυμπιακός είχε τις ευκαιρίες, έχοντας μία ποιοτική ομάδα, να πετύχει και τρίτο τέρμα. Θεωρώ «μαγική εικόνα» το αποτέλεσμα του παιχνιδιού.
θα πω και πάλι, ότι είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος από τους παίκτες μου. Αξίζαμε να πάρουμε περισσότερα από αυτό το παιχνίδι. Έχω όμως μεγάλη εμπιστοσύνη στο Θεό και πιστεύω ότι αυτό που χάσαμε σήμερα με τον Ολυμπιακό, θα το κερδίσουμε στην πορεία του πρωταθλήματος».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις