Ο Πύρασος… νίκησε στη λάσπη

Δίκαια επικράτησε ο Πύρασος επί του Μαγνησιακού με 1-0, σε παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο της Αγχιάλου, το απόγευμα της Κυριακής. Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή στην αναμέτρηση, ωστόσο το γκολ ήρθε στο τελευταίο δεκάλεπτο και σε διάστημα που αγωνίζονταν με δέκα ποδοσφαιριστές, λόγω αποβολής.

Δύσκολες οι καιρικές συνθήκες, κάτω από τις οποίες  διεξήχθη η αναμέτρηση, καθώς το γήπεδο ήταν ιδιαιτέρως βαρύ από τη  βροχή που προηγήθηκε, αλλά και το ψιλόβροχο που έπεφτε καθόλη τη διάρκεια του αγώνα, έχοντας μετατρέψει το γήπεδο σε βούρκο.

Παρόλα αυτά, οι γηπεδούχοι δήλωσαν ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από την απόδοσή τους και τις ευκαιρίες που δημιούργησαν, δεδομένων των συνθηκών,  καθώς κατά κύριο λόγο το παιχνίδι πήγε στην δύναμη, εκεί όπου οι ποδοσφαιριστές του Πυράσου ξεκάθαρα υπερείχαν και κατάφεραν να κρατήσουν μακριά από κάθε κίνδυνο την εστία τους.

Σ΄αυτό το γήπεδο δεν ήταν δυνατό να παιχτεί ποδόσφαιρο, ήταν το λιτό σχόλιο των φιλοξενούμενων…

Να σημειώσουμε ότι για την ομάδα του Μαγνησιακού όσες υποψίες απειλής δημιουργήθηκαν ήταν από μακρινά σουτ και μόνο στο πρώτο μέρος της αναμέτρησης.

Στο ίδιο διάστημα εκτέλεση φάουλ του Ζαχαράκη έστειλε την μπάλα στο δοκάρι κι από κει άουτ, ενώ υπήρξε και μια εντυπωσιακή απόκρουση του Στούκα στο “παραθυράκι” της εστίας του.

Στο δεύτερο μέρος πολύ σημαντική στιγμή για τον Πύρασο, όταν ο Νούσιας έκανε την προβολή, ο Στούκας απέκρουσε και ο Τζίκας στην επαναφορά και προ κενής εστίας δεν μπόρεσε να σκοράρει.

Στο 71’ υπήρξε δεύτερο δοκάρι (κάθετο),  όταν έκανε τη σέντρα ο Κάρρος, την κεφαλιά ο Τζίκας, απέκρουσε ο Στούκας και η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι.

Στο 75ο λεπτό οι γηπεδούχοι έμειναν με παίκτη λιγότερο, καθώς αντίκρυσε απευθείας την κόκκινη κάρτα για εξύβριση. Παρόλα αυτά διατήρησαν την υπεροχή στον αγώνα και έτσι δικαιώθηκα οταν ο Ζαχαράκης εκτέλεσε μακρινό φάουλ από αριστερά και ο Γκίνης με κεφαλια έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα στο 79’.

ΠΥΡΑΣΟΣ: Τσιλίγκος, Στεργίου (55’ Δ. Τσάμης), Γιοβάνης, Γκίνης, Μπασδάνης, Τσορμπατζής,  Μπαρμπούτας, Κάρρος (85’ Τσάκαλος), Ζαχαράκης, Τζίκας, Νούσιας (90’ Σταντζούρης)

ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ: Στούκας, Κρανάς, Κωστής (43’ Δανιλόπουλος), Μαγιόγλου, Κατσίφας, Γκέρτσος  (46’ λ. τρ. Βαλιώτης), Χριστοδούλου, Οικονόμου (72΄ Μπαλάς), Θεοδωρόπουλος (43’ Γκαμαλέτσος), Τσιάνος, Νταφόπουλος

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις