Επιστροφή στις νίκες για Μετέωρα, 4-2 τα Σέλλανα

Στις νίκες επέστρεψε η ομάδα των Μετέωρων καθώς στο σημερινό εντός έδρας παιχνίδι με τον ΑΟ Σελλάνων επικράτησαν με σκορ 4-2.
Το παιχνίδι πραγματοποιήθηκε κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες με αποτέλεσμα να γίνουν δύσκολες οι προσπάθειες των ποδοσφαιριστών στον αγωνιστικό χώρο.
Οι Καλαμπακιώτες μπήκαν δυνατά στο ματς καταφέρνοντας να προηγηθούν με 2-0 από το πρώτο κιόλας ημίχρονο.
Στην επανάληψη ο αγωνιστικός χώρος δυσκόλεψε ακόμη περισσότερο τις προσπάθειες των παιχτών ωστόσο ο ρυθμός δεν έπεσε με αποτέλεσμα το παιχνίδι να γίνεται συγκλονιστικό καθώς στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα οι δύο ομάδες πέτυχαν από δύο τέρματα και το 2-0 έγινε 4-2
Το τελικό 4-2 δίνει τρεις βαθμούς στην ομάδα της Καλαμπάκας η οποία φτάνει στους 17 βαθμούς και βρίσκεται σταθερά στην 3η θέση της βαθμολογίας.
Τα Μετέωρα (που είχαν και δύο δοκάρια με τους Σκόνδρα και Μαρούδα) προηγήθηκαν στο 9΄ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Σκόνδρα ενώ το 23΄ο Ιωάννου έγραψε το 2-0. Στο 80ο λεπτό τα Σέλλανα μείωσαν με τον Πατσαρούχα αλλά στο 83’ ο Γεωργάκης πέτυχε το 3ο γκολ των Μετεώρων. Τρία λεπτά αργότερα και πάλι ο Πατσαρούχας μείσε σε 3-2 αλλά στο φινάλε ο Σκόνδρας διαμόρφωσε το τελικό 4-2.

ΑΣ Μετέωρα (Βακουφτσής): Ζαρόπουλος, Ιωαννίδης, Ζήσης, Φορτούνης, Κιάκος, Πολυζόπουλος (49΄Αυγέρος), Ουζούνογλου, Σκόνδρας, Μαρούδας (73΄Γεωργάκης), Συράκος (61΄Λίτσιος), Ιωάννου.

ΑΟ Σελλάνων(Σταματίου): Ράντος, Δημολιός (26΄Παπαγεωργίου), Τζάνης (26΄Κούρκουλας), Αρχοντής, Μπούσδρας, Χαδιάρης, Τσιρογιάννης (57΄Υφαντής), Μπιτέλης, Τζέκος, Κοντός, Κόκκινος.

goaltrikala.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις