Εύκολα κι άνετα… ο Ρήγας τον Πρωτεσίλαο

Πολύ εύκολη και δίκαιη επικράτηση για τον Ρήγα Φεραίο που νίκησε 0-4 τον αδύναμο φέτος Πρωτεσίλαο, στην αναμέτρηση που έγινε στο γήπεδο Πτελεού. ¨Ένα γκολ στο α’ μέρος για τους φιλοξενούμενους, που ήταν πολύ καλύτεροι στο β΄ημίχρονο και είχαν κύριο εκφραστή στο σκοράρισμα  τον Πάσχο, που βρήκε τρεις φορές το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα.

Με τη συμπλήρωση του δεκαπενταλέπτου, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Νασιακόπουλου, υπήρξε αδράνεια των αμυνομένων που δεν μπόρεσαν να απομακρύνουν τη  μπάλα, με αποτέλεσμα αυτή να φτάσει στον Πάσχο, που απλά την προώθησε στα δίχτυα κάνοντας το 0-1. Αυτό ήταν και το σκορ ημιχρόνου, αφού σ’ αυτό το διάστημα οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν κάτι άλλο αξιοσημείωτο.

Αντίθετα, πιο γεμάτο ήταν το δεύτερο 45λεπτο για την ομάδα του Ρήγα, που έκανε στο 47’ το 0-2 με ψύχραιμο πλασέ του Πάσχου μετά από κάθετη του Νασιακόπουλου,  με τους δύο να συνεργάζονται για δεύτερη φορά.

Στο  επόμενο λεπτό (48’),  ο Πάσχος πέτυχε το τρίτο προσωπικό του τέρμα, όταν εκμεταλλεύτηκε απρόσεκτο γύρισμα του Σιαμανίκου, προς τον τερματοφύλακα Μάνο (είχε αντικαταστήσει τον Τίτα, που τραυματίστηκε).

Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 81’, με πλασέ στην κίνηση του Σέττου, μετά από σέντρα του Γάρου.

Να σημειώσουμε ότι  για τους φιλοξενούμενους ο Αραμπατζής είχε σουτ στο δοκάρι (62’).

ΠΡΩΤΕΣΙΛΑΟΣ: Τίτας (23’ λ.τρ. Μάνος), Ακριβούσης, Μαλλιαρός, Λεϊμονής, Χασιώτης (75’ Μαρμαρινός), Κ. Κόρκος, Θ. Κόρκος, Σούδης, Παναγιώτου, Λάμπος, Σιαμανίκος.
ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ: Παπαγιάννης, Γεωργατζής, Γούτσιος, Σπαθής, Καρλιάμπας, Γ. Αλεξίου, Αραμπατζής (70’ Γάρος), Τσιαντής, Πάσχος (75’ Ζηρδέλης), Νασιακόπουλος (81’ Σουγκάρης), Σέττος (81’ Τανός).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις