Γ. Βλιώρας: Πανέτοιμος ο Βόλος για το καλύτερο Ευρωπαϊκό

Όλα πλέον είναι έτοιμα για την τελετή έναρξης του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος μπάσκετ εφήβων που θα πραγματοποιηθεί στις 22 Ιουλίου στις 9μ.μ. στην παραλία του Βόλου. Ο πρόεδρος του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ και υπεύθυνος εκ μέρους του Δήμου Βόλου της διοργάνωσης κ. Γιώργος Βλιώρας τόνισε χαρακτηριστικά στο  goalpost.gr: “Ο Δήμος σε συνεργασία με την ΕΟΚ βρισκόμαστε σε απόλυτη ετοιμότητα, τόσο για την τελετή έναρξης, όσο και για το αγωνιστικό κομμάτι του τουρνουά. Ήδη, αρκετές ομάδες βρίσκονται στην πόλη μας, ενώ…

…από βδομάδα θα συνεχιστούν οι αφίξεις τόσο των αξιωματούχων της  FIBA και των διαιτητών, όσο και των υπολοίπων ομάδων. Είμαστε πεπεισμένοι πως το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα θα είναι από τις κορυφαίες διοργανώσεις που έχουν γίνει ποτέ και θ’ αποτελέσει τεράστια διαφήμιση για την πόλη του Βόλου και για το Νομό Μαγνησίας γενικότερα.

Καλούμε τους Βολιώτες να έρθουν την Τετάρτη το βράδυ στην παραλία και τις επόμενες μέρες στα κλειστά της Ν. Ιωνίας και της Πορταριάς προκειμένου να συμμετάσχουν στην μεγάλη γιορτή του Ευρωπαϊκού μπάσκετ”.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις