Σκιάθος- Αίας 1-1… Άλλοι “κερδισμένοι”, άλλοι “χαμένοι”

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση που έγινε στη Σκιάθο, μεταξύ της τοπικής ομάδας και του Αίαντα Σούρπης,  με το τελικό αποτέλεσμα να είναι το 1-1.

Εξαιρετικά δύσκολες οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το ματς,  καθώς η συνεχής βροχόπτωση, ως το 80ο λεπτό, είχε μετατρέψει το γήπεδο σε μία απέραντη λίμνη (φωτό)  και υπό κανονικές συνθήκες δεν θα έπρεπε να έχει διεξαχθεί ο αγώνας.

Ευχαριστημένοι δήλωσαν  οι γηπεδούχοι για την ισοπαλία,  δεδομένου ότι είχαν πολλές απουσίες σημαντικών ποδοσφαιριστών.

Από την άλλη πλευρά, μεγάλη ένταση και πικρία υπήρξε στους φιλοξενούμενους -υπήρξε και σχετική ανακοίνωση μετά το τέλος του αγώνα-  διότι θεωρούν ότι τελικά δεν κέρδισαν ένα παιχνίδι στο οποίο διακούνταν τη νίκη, χρεώνοντας εις βάρος τους τεράστια διαιτητικά λάθη, που έχουν να κάνουν με την ακύρωση τριών τερμάτων για οφσάιντ, αλλά και τον καταλογισμό ελαχίστων φάουλ υπέρ τους.

Γενικότερα το παιχνίδι έγινε σε πολύ βαρύ γήπεδο, υπό δυνατή βροχή και υπήρξαν πολύ δυνατές μονομαχίες στο χώρο του κέντρου, με τις φάσεις να είναι συνολικά λίγες μπροστά από τα δύο καρέ.

Στο 23ο λεπτό έχουμε το πρώτο ακυρωθέν γκολ για τους φιλοξενούμενους σε κεφάλια του Κατσαβριά.

Το 0-1 σημειώθηκε στο 25’ με πέναλτι που υποδείχθηκε για τράβηγμα φανέλας του  Αραπίτσα από τον Τουρναβίτη, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Κατσαβριάς.

Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν 1-1 στο 69’, μετά από ασίστ κεφαλιά του Μπάμπα στο Ντ. Πρίφτη κι αριστερό σουτ του τελευταίου, περίπου ένα  μέτρο μέσα από την περιοχή.

Στο 74’ και στο 80’ ο Χειλάς πλάσαρε εύστοχα δύο φορές σε προσπάθειες που ξεκίνησαν από πλάγια θέση, ωστόσο και στις δύο περιπτώσεις τα τέρματα που σημείωσε ακυρώθηκαν από τον  βοηθό διαιτητή για περίπτωση οφσάιντ.

Να σημειώσουμε εδώ ότι δύο φορές για  πέναλτι, σε χέρι εντός περιοχής, αναφέρθηκαν και οι γηπεδούχοι.

* Mε μια λιτή ανακοίνωση η ομάδα της Σούρπης καταγγέλλει το διαιτητικό τριο  για “τις απαράδεκτες αποφάσεις” που είχαν εις βάρος της ομάδας τους στο παιχνίδι της Σκιάθου, στο οποίο, όπως καταγγέλλουν οι παράγοντες του Αίαντα, σφυρίχτηκαν υπέρ τους μόλις δυο φάουλ κι αυτά μετά το 80’, ενώ τους ακυρώθηκαν τρια γκολ ως οφσαιντ, τα οποία δεν  ήταν σε καμία περίπτωση, όπως ανέφεραν χαρακτηριστικά…

ΣΚΙΑΘΟΣ: Παπάρας, Τάσσος, Αλ. Τζελάι, Τουρναβίτης, Νασιάκος, Σταμέλος, Μανωλιός (70’ Τσότσι), Μπάμπα, Δ. Γκιαουράκης (80’ Σερ. Αιντίνι), Ντ. Πρίφτι, Βεργίνης (60’ Σ. Αλί)

ΑΙΑΣ Σ.: Χαλάτσης, Παπανικολόπουλος (76’ Δημητρίου), Ξηροκώστας, Μιχόπουλος, Πλαβός, Τσόγκας, Νικογιάννης, Κωστούλας (55’ Μπιρτσάι), Αράπιτσας, Χειλάς, Κατσαβριάς

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις