Α’ ΕΠΣΘ:Το Φιλμ της 7ης αγωνιστικής (+ πίνακας βαθμολογίας)

Με το βαρύ χειμωνιάτικο τοπίο να αποτελεί το φόντο σε όλες τις αναμετρήσεις, πολλά γκολ και πολλές διαμαρτυρίες επιφύλασσε η 7η Αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΘ,  όπου σημειώθηκαν συνολικά 26 τέρματα. Ακρόπολη και Αίας Σούρπης ήταν οι ομάδες που εξέδωσαν ανακοινώσεις διαμαρτυρίας για τις εις βάρος τους διαιτητικές αποφάσεις…
Κατα τα λοιπά, μοναδικό πρωτοπόρο έχουμε πλέον στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, όπου  η Δήμητρα Ευξεινούπολης, μετά τη χθεσινή της νίκη επί των Μυρμηδόνων (5-3), σε αναμέτρηση που συνολικά σημειώθηκαν οκτώ γκολ, ενώ υπήρχαν και τρία δοκάρια για τους νικητές, αλλά και χαμένο πέναλτι από τους φιλοξενούμενους, με το οποίο θα μπορούσαν να ισοφαρίσουν σε 4-4, ξεκινώντας την αντεπίθεσή τους από το 4-1!

Δύο σωματεία που βρίσκονται στην ίδια γειτονιά, συγκατοικούν πλέον και στην  2η θέση του βαθμολογικού πίνακα, ο Σαρακηνός και η Αγία Παρασκευή. Ο Σαρακηνός μετά την επικράτηση του επί του Ηρακλή (4-2) χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα “επιασε” στη δεύτερη θέση την Αγία Παρασκευή που δεν ήταν στην καλύτερη μέρα της και  ηττήθηκε στην έδρα της Αγίας Άννας (1-0),  που ήταν πολύ καλύτερη στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα.

Ο Διαγόρας διεύρυνε το σερί του, με τον Μιχάλη Ζιώγα στον πάγκο του, επικρατώντας επί της Ακρόπολης με 3-1 στο Σέσκλο. Αυτή ήταν η τρίτη συνεχόμενη ήττα των γηπεδούχων, οι οποίοι όμως είχαν πάρα πολύ έντονες διαμαρτυρίες μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, συνολικά για όσα έγινα εις βάρος τους τις τρεις τελευταίες αγωνιστικές, με αποκορύφωμα την αποβολή παίκτη τους μόλις στο 8ο λεπτό. Για το λόγο αυτό εκδόθηκε και σχετική ανακοίνωση με τίτλο “Μην αγχώνεστε, δεν θέλουμε να βγούμε κατηγορία…” που άφηνε πολλές αιχμές.

Ο Ρήγας έκανε το χρέος του επικρατώντας επί του ουραγού Πρωτεσιλάου με 4-0, στην αναμέτρηση που έγινε στον Πλάτανο,  ανεβάζοντας την απόδοσή του στο δεύτερο ημίχρονο.
Σε ένα παιχνίδι που έγινε  σε γήπεδο που θύμιζε λίμνη,  Σκιάθος κι Αίας Σούρπης ήρθαν ισόπαλοι με σκορ 1-1. Πολλές οι διαμαρτυρίες για τους φιλοξενούμενους που εξέδωσαν σχετική ανακοίνωση αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα,  κυρίως λόγω των τριών γκολ που ακυρώθηκαν για καταλογισμό οφσάιντ! Πικραμένοι και αδικημένοι δήλωσαν ταυτόχρονα οι παράγοντες της Σούρπης, την ώρα που ως δίκαιο χαρακτήρισαν το αποτέλεσμα οι άνθρωποι της Σκιάθου, οι οποίοι το εκτιμούν ως θετικό, υπό τη νέα φιλοσοφία που επικρατεί στην ομάδα η οποία στηρίζεται σε νέα παιδιά προϊόν της ακαδημίας της .

Ο Πύρασος κατέκτησε τη νίκη με 1-0 επί του Μαγνησιακού στην έδρα του που θύμιζε… βούρκο, ίσως πιο άνετα από ότι δείχνει το τελικό αποτέλεσμα, μιας και οι γηπεδούχοι έχασαν αρκετές ευκαιρίες πριν πετύχουν το γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο  και ενώ αγωνιζόταν με δέκα ποδοσφαιριστές. Από την άλλη επιστροφή στα άτυχα αποτελέσματα για τον Μαγνησιακό, οι παράγοντες του οποίου απλά περιορίστηκαν στο να δηλώσουν ότι στο συγκεκριμένο γήπεδο ήταν αδύνατο να παιχτεί ποδόσφαιρο…

Τα αποτελέσματα- 6η αγωνιστική
Δήμητρα-Μυρμιδόνες 5-3
Πρωτεσίλαος-Ρήγας 0-4
Πυρασος-Μαγνησιακός 1-0
Σκιάθος-Αίας 1-1
Σαρακηνός-Ηρακλής 4-2
Ακρόπολη-Διαγόρας 1-3
Αγία Άννα –Αγία Παρασκευή 1-0

Η βαθμολογία

Η επόμενη 8η αγωνιστική
Πρωτεσίλαος- Δήμητρα
Μυρμηδόνες- Πύρασος
Ρήγας Φ.- Σκιάθος
Μαγνησιακός- Σαρακηνός
Αίας- Ακρόπολη
Ηρακλής Β.- Αγ. Άννα
Διαγόρας- Αγ. Παρασκευή



Τα ρεπορτάζ της Αγωνιστικής
Πατώντας στους συνδέσμους που ακολουθούν, μπορείτε να δείτε τα ρεπορτάζ των αγώνων της Α’ ΕΠΣΘ, για τη 7η αγωνιστική που ολοκληρώθηκε.
Σούπερ θέαμα… και πρωτιά για τη Δήμητρα
Νίκη για το Διαγόρα… διαμαρτυρίες για την Ακρόπολη
Σκόραρε από νωρίς… διεύρυνε το σερί η Αγ. Άννα
Δίκαιη νίκη του Σαρακηνού επί του Ηρακλή Β.
Ο Πύρασος… νίκησε στη λάσπη
Εύκολα κι άνετα… ο Ρήγας τον Πρωτεσίλαο
Σκιάθος- Αίας 1-1… Άλλοι “κερδισμένοι”, άλλοι “χαμένοι”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις