Β’ ΕΠΣΘ: Το Φιλμ της 7ης αγωνιστικής (+ πίνακας βαθμολογίας)

Με κύριο χαρακτηριστικό τις αναβολές που πραγματοποιήθηκαν λόγω των καιρικών συνθηκών, σε δύο αναμετρήσεις, ολοκληρώθηκε η 7η αγωνιστική για την δεύτερη κατηγορία της ΕΠΣΘ.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι εντυπωσιάζει η νίκη της Δάφνης επί του Πανιωνίου (0-3), στην πρώτη αναμέτρηση που έγινε στο “νέο” Βασδέκειο. Η ομάδα της Νεάπολης  συνεχίζει να διατηρεί την πρώτη θέση στον βαθμολογικό πίνακα, αυξάνοντας έστω και πρόσκαιρα την διαφορά της από την δεύτερη στη βαθμολογία ομάδα της Αγχιάλου, η οποία δεν αγωνίστηκε με τον Ιάσονα Α.Μ. λόγω καιρικών συνθηκών.

Το ίδιο, εξάλλου, συνέβη και στην αναμέτρηση ΠαγασητικόςΤοξότης, όπου επίσης δεν είχαμε παιχνίδι.

Στα παιχνίδια που έγιναν,  η Μακρινίτσα υπέστη ήττα-σοκ (1-2) στις καθυστερήσεις, όπου δέχθηκε δύο γκολ από τον Ελευθεριακό σε αυτό το διάστημα.

Στο δεύτερο αγώνα που έγινε το απόγευμα του Σαββάτου, ο Αστέρας Ριζομύλου  κατέκτησε την πρώτη νίκη του, επικρατώντας τού Πηλέα (4-0), που παραμένει η μοναδική ομάδα χωρίς  νίκη.

Τέλος, ο  Άνθιμος Γαζής επικράτησε 2-0 των Μικροθηβών και ζευγάρωσε τα νικηφόρα αποτελέσματα του, συμπληρώνοντας μια απόλυτα ισορροπημένη παρουσία, αφού έχει απολογισμό δυο νίκες, δυο ισοπαλίες, δυο ήττες, έχοντας κάνει το ρεπό τους στις επτά αγωνιστικές…

Τα αποτελέσματα της 7ης αγωνιστικής
ΦΘ Αγχίαλος-Ιάσων ΑΝΑΒΟΛΗ
Ανθιμος Γαζής-Μικροθήβες 2-0
Πανιώνιος-Δάφνη 0-3
Μακρινίτσα-Ελευθεριακός 1-2
Παγασητικός-Τοξότης ΑΝΑΒΟΛΗ
Αστέρας-Πηλέας 4-0
Ρεπό: ΑΕ 2002

Η Βαθμολογία* Το ρεπό τους έχουν κάνει Πηλέας, Ελευθεριακός, Μικροθήβες, Άνθ. Γαζής, Μακρινίτσα, Αστέρας Ριζ., ΑΕ 2002
*Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΘ τιμώρησε τον Αστέρα Ριζομύλου με αφαίρεση ενός βαθμού για τη συμπεριφορά των οπαδών του στο ματς με τον Ιάσονα Α.Μ.
***Αγώνα λιγότερο έχουν  ΦΘ Αγχίαλος, Ιάσων,Παγασητικός, Τοξότης

Η επόμενη- 8η αγωνιστική
Άνθ. Γαζής- ΦΘ Αγχιάλου
Ιάσων Α.Μ.- Πανιώνιος
Μικροθήβες- Μακρινίτσα
Δάφνη – Παγασητικός
Ελευθεριακός – Αστέρας Ριζ.
Πηλέας- ΑΕ 2002
Ρεπό:Τοξότης

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις