Παναγόπουλος για τον πάγκο του ΑΟ Τρίκαλα

Διάστημα εξελίξεων στο θέμα της τεχνικής ηγεσίας διανύει ο ΑΟ Τρίκαλα. Το τελεσίγραφο που έδωσε ο Δημήτρης Μπαταγιάννης, προκειμένου να παραιτηθούν οι Ράτκο Ντόστανιτς, Κώστας Νεμπεγλέρας εξέπνευσε, αλλά παραιτήσεις, όπως αναμενόταν, δεν υπήρξαν. Έτσι, άμεσα θα ξεκαθαρίσει τι θα πράξει η διοίκηση για την επόμενη μέρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του FL News, παρότι το διαζύγιο με τον Σέρβο προπονητή δεν έχει βγει, έχει αρχίσει να εξετάζει λύσεις για τον πάγκο και μία από αυτές είναι του Κώστα Παναγόπουλου. Ο 41 ετών προπονητής είχε θητεύσει τη σεζόν 2015-16 στους «κυανέρυθρους», αλλά αποχώρησε τη 13η αγωνιστική (7-3-3), αφήνοντας τον ΑΟΤ στην 3η θέση. Η σύμπτωση είναι ότι αποτέλεσε παρελθόν έπειτα από ήττα (2-0) από την ΑΕΛ στον πάγκο της οποίας ήταν ο Ράτκο Ντόστανιτς.

Ο Παναγόπουλος τα δύο τελευταία χρόνια θήτευσε στη σουηδική Ακρόπολις. Έχει αρκετούς υποστηρικτές στην πόλη των Τρικάλων και δεν αποκλείεται άμεσα να γίνει καθοριστική επαφή μαζί του.

Την ίδια στιγμή, όπως προκύπτει από το περιβάλλον του Μπαταγιάννη, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ εμφανίζεται μετανιωμένος από τη λύση της συνεργασίας με τον Θωμά Γράφα το καλοκαίρι. Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, δεν φαίνεται να υπάρχει ενδεχόμενο επιστροφής παρότι οι δύο άνδρες διατηρούν άψογες σχέσεις.

Πηγή: flnews.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις