Εξελίξεις με το στέγαστρο για την «Αγια-Σοφιά»

Η κατασκευή της «Αγια-Σοφιάς» συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό στο οικόπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας, όπου αναμένεται τα συνεργεία να πιάσουν ξανά σήμερα δουλειά για να πλησιάσει περισσότερο το όνειρο των οπαδών της ΑΕΚ για επιστροφή της ομάδας στα «ιερά χώματα».

Το Σαββατοκύριακο η ΠΑΕ παρουσίασε με βίντεο και φωτογραφίες την εξέλιξη των έργων για την κατασκευή του νέου σπιτιού της «Ένωσης», δημιουργώντας μεγαλύτερη ανυπομονησία στις τάξεις των οπαδών της.

Τα επόμενα βήματα που αφορούν το συγκεκριμένο πρότζεκτ είναι δύο. Το ένα αφορά την υπογειοποίηση, αφού μέχρι το τέλος του μήνα αναμένεται να προκηρυχτεί ο σχετικός διαγωνισμός. Το επόμενο είναι το θέμα του στεγάστρου, ο οποίος κατασκευάζεται στην Ιταλία και θα αρχίσει να τοποθετείται τμηματικά.

Σύμφωνα με τη Live Sport, αυτό αναμένεται να συμβεί στις αρχές του 2019 (πιθανότατα τον Φεβρουάριο), ενώ η συγκεκριμένη εξέλιξη εξαρτάται από την πρόοδο των εργασιών στις εξέδρες και στους πυλώνες του νέου σπιτιού της ΑΕΚ. Η διαδικασία του στεγάστρου αναμένεται να διαρκέσει περίπου έναν χρόνο.