Οργή στη Νίκη για τη λαβή “τζούντο” του Τσιόγκα στον Κουτίνα (video)

Όσο και αν οι σφυγμοί ενός αθλητή κατά τη διάρκεια ενός αγώνα αυξάνονται κατακόρυφα, όσο και αν η ψυχολογική πίεση που υφίσταται είναι πολύ μεγάλη, καμία δικαιολογία δεν υπάρχει για αθλητή που τραυματίζει ηθελημένα συναθλητή του.

9:20 πριν το τέλος της αναμέτρησης Νίκη Βόλου – Γ.Σ. Φαρσάλων, για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας, σημειώθηκε μία φάση που σημάδεψε τον αγώνα. Ο Βασίλης Τσόγιας του Γ.Σ. Φαρσάλων προέβη σε μία ενέργεια που αν δεν υπήρχε το βίντεο του αγώνα, δύσκολα κανείς θα πίστευε πως την έκανε. Με κίνηση που παραπέμπει σε άλλα αθλήματα, «κλείδωσε» το χέρι του Σάκη Κουτίνα και το γύρισε προς την αντίθετη πλευρά με αποτέλεσμα ο παίκτης της Νίκης να αποκομίσει έναν τραυματισμό στον αγκώνα, που το μέγεθός του θα φανεί στη μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε.

Η αντιαθλητική ενέργεια του παίκτη του Γ.Σ. Φαρσάλων έχει εξοργίσει όλους τους ανθρώπους της κυανόλευκης οικογένειας που αναμένουν την παραδειγματική τιμωρία του Βασίλη Τσιόγκα από τα αρμόδια όργανα. Να σημειώσουμε πως στη συγκεκριμένη φάση, ο αθλητής τιμωρήθηκε με φάουλ ενώ ο Σάκης Κουτίνας με τεχνική ποινή για διαμαρτυρία.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις