Κοντά στην απόκτηση Βέρτζου ο Ολυμπιακός Βόλου

Μπορεί να βρισκόμαστε εν αναμονή της ανακοίνωσης της νέας διοίκησης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, ωστόσο, ήδη γίνονται κινήσεις για την στελέχωση της ομάδας με παίκτες έμπειρους, γνώστες της κατηγορίας, οι οποίοι θα δώσουν άλλη δυναμική στους «ερυθρόλευκους» στο δύσκολο πρωτάθλημα…

…της Football League.
Σύμφωνα με πληροφορίες του goalpost.gr, ο Άγγελος Βέρτζος βρέθηκε το Σαββατοκύριακο στο Βόλο, είχε επαφή με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού και οι δύο πλευρές βρίσκονται κοντά σε συμφωνία. Είναι λογικό η ανακοίνωση της συνεργασίας του Βέρτζου με τον Ολυμπιακό να γίνει εφόσον πρώτα προκύψει διοίκηση στον Ολυμπιακό.
Ο 32χρονος στόπερ αγωνίστηκε πέρυσι στη Βέροια, ενώ τη χρονιά 2013-14 έπαιξε επίσης στη Σούπερ Λιγκ με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Ο Βέρτζος αγωνίστηκε επίσης στη Νίκη για ένα χρόνο (2012-13) όπου κατέγραψε 36 συμμετοχές, ενώ είχε πετύχει και δύο γκολ, το ένα μάλιστα κόντρα στον Ολυμπιακό στα πλέι οφ. Επίσης, στο παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα του Αχαρναϊκού, του Πανηλειακού, της Προοδευτικής, του Αγίου Δημητρίου και της Δόξας Δράμας (στη Σούπερ Λιγκ). Τις προσεχείς μέρες θα ξεκαθαρίσει, αν ο Βέρτζος θα φορέσει τελικά την ερυθρόλευκη φανέλα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις