Χωρίς νικητή το παιχνίδι Αλμυρός-Θησέας

Δεν ανέδειξε νικητή το παιχνίδι Αλμυρός-Θησέας, το οποίο διεξήχθη σήμερα στο στάδιο «Αθ. Ραγάζος» στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Οι δύο ομάδες έμειναν στο 1-1, ύστερα από ένα δυνατό παιχνίδι.
Το ματς επρόκειτο να διεξαχθεί χθες, ωστόσο, αναβλήθηκε λόγω της κακοκαιρίας και διεξήχθη σήμερα χωρίς προβλήματα.
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο σκορ στο 45’ με τον Τζοβάρα, ενώ οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 47’ με χτύπημα πέναλτι του Οικονόμου.
Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο, με τον Αλμυρό να προσπαθεί να επιβάλει τον ρυθμό του, τον Θησέα να κλείνει τους διαδρόμους και να επιδιώκει να φτάσει στο γκολ με αντεπιθέσεις.
Η ομάδας της Αγριάς είχε ορισμένες καλές επιθετικές στιγμές, με τον νεαρό Φραγκογιάννη να χάνει δύο πολύ καλές ευκαιρίες. Η πρώτη στο 11’ όταν νικήθηκε σε τετ α τετ από τον Σταυράκη και η δεύτερη στο 28’ όταν το σουτ που επιχείρησε απέκρουσε ο τερματοφύλακας του Αλμυρού.
Οι γηπεδούχοι απείλησαν το τέρμα του Κεφαλά στο 14′ με τον Τζοβάρα (σουτ άουτ), με τον Στουρνάρα στο 24′ (σουτ άουτ) και με τον Τζοβάρα στο 30’ (κεφαλιά απέκρουσε ο Κεφαλάς), για να γίνει τελικά το 1-0 στις καθυστερήσεις. Ο Τσιώλης επιχείρησε τη σέντρα και ο Τζοβάρας με κεφαλιά έγραψε το 1-0.
Στην επανάληψη ο Θησέας γρήγορα έφερε το ματς στα ίσια στο 47’ όταν κέρδισε πέναλτι. Σε σέντρα που επιχείρησε ο Τσιουρής, η μπάλα βρήκε σε χέρι του Στουρνάρα και ο διαιτητής Τσιαουσίδης έδειξε την άσπρη βούλα. Ο Κώστας Οικονόμου ήταν εύστοχος από τα έντεκα βήματα, γράφοντας το 1-1 για τον Θησέα.
Στη συνέχεια οι παίκτες του Αλμυρού ανέλαβαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και πίεση την άμυνα του Θησέα, με στόχο το γκολ που θα του έδινε τη νίκη.
Οι «κυανόλευκοι» έχασαν ορισμένες καλές ευκαιρίες με τους Τσελεπή στο 51’ (σε εκτέλεση φάουλ η μπάλα πέρασε άουτ), Τσιώλη στο 57’ (σουτ απέκρουσε ο Κεφαλάς), Τζοβάρα στο 58’ (κεφαλιά άουτ).
Ο Θησέας με τον Χατζησταμάτη είχε ένα σουτ στο 79’, με τη μπάλα να περνά άουτ.
Στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Αλμυρός ήταν διαρκώς στην επίθεση, όμως οι παίκτες του Στέλιου Αρσένου δεν μπόρεσαν να βρουν τον τρόπο να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα, με το 1-1 να παραμένει μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Τσιαουσίδη.
Διαιτητής: Τσιαουσίδης (Μακεδονίας)
Βοηθοί: Παπαδόπουλος, Σιανίδης (Μακεδονίας)
Κίτρινες: Τζοβάρας-Οικονόμου, Πέτσης

Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ: Σταυράκης, Καρράς, Μπαρούτας, Παπακώστας, Βανγκέλι, Δημηνάς, Χατζής (72’ Τιμπλαλέξης), Στουρνάρας, Τσιώλης (82′ Γκίκας), Τσελεπής (62’ Κοντοβάς), Τζοβάρας.
ΘΗΣΕΑΣ: Κεφαλάς, Καψιώτης, Μπόρας, Γιαουπλάρι (46’ Τσιουρής), Βαν Ντε Γουίχε, Χατζησταμάτης, Πέτσης (86’ Σφάκας), Οικονόμου, Δημητριάδης, Αγιασιώτης (73’ Γαλανόπουλος), Φραγκογιάννης (64’ Παπαϊωάννου).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις