Δύο στα τρία για Ανόρθωση – Ευχαριστήριο για Καρακατσούνη (photos)

ΔΥΟ στα ΤΡΙΑ για τις ομάδες της Ανόρθωσης το σαββατοκύριακο που μας πέρασε και συγκεκριμένα δυο νίκες για αντρικό, παιδικό & μία ήττα για τους εφήβους.

Δελτίο Τύπου Ανόρθωσις

Την αρχή έκαναν οι Έφηβοι, όπου το Σάββατο μετέβησαν στον Αλμυρό και αγωνίστηκαν στα πλαίσια της τρίτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Εφήβων της ΕΣΚΑΘ όπου και ηττήθηκαν από τους Τιτάνες Αλμυρού με σκορ 79-54.

Ακολούθησε, το πρωί της Κυριακής η ομάδα των Παίδων, που αντιμετώπισε στα πλαίσια της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος παίδων της ΕΣΚΑΘ την αντίστοιχη ομάδα του Αιολικού επικρατώντας με 43-35 στο κλειστό Βάκης Παρασκευόπουλος μπροστά σε πολλούς φιλάθλους και γονείς και των δυο ομάδων.

Στη συνέχεια, η αντρική ομάδα μετέβη στην Λάρισα όπου και αντιμετώπισε την Αναγέννηση Καλοχωρίου. Η αντρική ομάδα έκανε το 3 στα 3, έμεινε μόνη στην κορυφή της βαθμολογίας της Β’ ΕΣΚΑΘ, επικράτησε εύκολα με το ευρύ 25-61 ενώ την ερχόμενη Κυριακή, στις 12.00, στο κλειστό Βάκης Παρασκευόπουλος θα υποδεχθεί τη δεύτερη στη βαθμολογία και έμπειρη ομάδα του το Β.C. Λάρισας, σε ένα αγώνα πολύ δύσκολο αφού και οι δυο ομάδες διεκδικούν την ΑΝΟΔΟ.

Στα αξιοσημείωτα, η παρουσία του διεθνή διαιτητή Χάρη Καρακατσούνη ο οποίος διεύθυνε τον αγώνα των παίδων. Ως διοίκηση της Ανόρθωσης νοιώθουμε πραγματικά την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τόσο τον ίδιο, όσο και τον σύνδεσμο Διαιτητών Μαγνησίας, καθώς τα παιδιά μας(το παιδικό τμήμα) θεωρούμε πως ήταν πολύ ‘τυχερά’ και το ‘ΚΕΡΔΟΣ’ τους ήταν πολύ μεγάλο.

Τέλος, θέλουμε να ενημερώσουμε πως εδώ και μία εβδομάδα βρίσκεται σε λειτουργία η νέα σελίδα του συλλόγου anorthosisvolou.blogspot.com, για την καλύτερη ενημέρωση των Μ.Μ.Ε και των φίλων του συλλόγου ενώ πλούσιο φωτορεπορτάζ των αγώνων όλων των τμημάτων θα υπάρχει στην σελίδα της ομάδας στο facebook: New Basketball Academy ‘Ανόρθωσις Βόλου’.

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις