Προκρίσεις αθλητών του Ολυμπιακού Β. στην άρση βαρών

Με μεγάλη επιτυχία για τους αρσιβαρίστες του Ολυμπιακού Βόλου που γυμνάζονται με την  καθοδήγηση του Μπάμπη Μπορτσέλη διεξήχθησαν στον Τύρναβο οι προκριματικοί αγώνες για τους τελικούς των Πανελληνίων πρωταθλημάτων Ανδρών-Γυναικών και Νέων-Νεανίδων.
Δύο αθλητές και μία αθλήτρια του Ολυμπιακού Βόλου προκρίθηκαν μέσα από αυτούς τους αγώνες για τους τελικούς Ανδρών-Γυναικών και Νέων-Νεανίδων.
Ο Κώστας Ρουστάνης προκρίθηκε στην κατηγορία των 81 κιλών με σύνολο 226 κιλά.
Ο Ταξιάρχης Ζαρώνης προκρίθηκε στη κατηγορία των 109 συν  κιλών με σύνολο 207 κιλά.
Η Ειρήνη Γαλάνη προκρίθηκε  στην κατηγορία των 71 κιλών με σύνολο 125 και θα αγωνιστεί και στα δύο πρωταθλήματα (Γυναικών-Νεανίδων).
Στους προκριματικούς Παίδων και στην κατηγορία των 81 κιλών αγωνίστηκε και ο εξελίξιμος αθλητής του συλλόγου Μπορτσέλης Χαρ. Γεώργιος που είναι μόλις 16 ετών και σήκωσε συνολικά 150 κιλά.
Η Διοίκηση του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937 εύχεται καλή επιτυχία στους αθλητές και στην αθλήτρια που θα συμμετέχουν στους τελικούς των Πανελληνίων πρωταθλημάτων με τα ερυθρόλευκα χρώματα αλλά και σε όλο το  τμήμα της άρσης βαρών (προπονητή και αθλητές) καλή αγωνιστική χρονιά, με υγεία και αθλητική πρόοδο.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις