Παραμένει το -6 για όσους δεν πάρουν άδεια

Διατήρηση του -6 και απαγόρευση μεταγραφών αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο της Σούπερ Λίγκας, αναφορικά με τις ομάδες που δεν θα αδειοδοτηθούν.

Όπως αναμενόταν, στη σημερινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Σούπερ Λίγκας, αποφασίστηκε από τους εκπροσώπους των ομάδων να μην υιοθετήσουν την πρόταση της ΕΠΟ, αναφορικά με τις ποινές για τις ομάδες που δεν θα αδειοδοτηθούν το καλοκαίρι…

Τουναντίον, με εξαίρεση τον Παναθηναϊκό, ο οποίος έχει εκφράσει και στο παρελθόν την αντίθεσή του, όλες οι υπόλοιπες ομάδες συμφώνησαν να διατηρηθεί το ίδιο καθεστώς που ίσχυσε και την περυσινή σεζόν. Ήτοι, αφαίρεση έξι βαθμών και απαγόρευση μεταγραφών!

Από εκεί και πέρα, υπέρ του να μειωθεί η αφαίρεση βαθμών, ενδεχομένως από έξι σε τρεις, ψήφισαν οι Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Πανιώνιος, Παναιτωλικός, Λαμία, ΑΕΛ και ΟΦΗ. Ενώ το αντίθετο έπραξαν οι ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Απόλλων Σμύρνης, Λεβαδειακός, Ξάνθη, ΠΑΣ Γιάννινα, Αστέρας Τρίπολης, Ατρόμητος και Άρης.

Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση της διοργανώτριας Αρχής:

«Κατά τη σημερινή συνεδρίαση, το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League αποφάσισε, μεταξύ άλλων, το εξής:

Αναφορικά με τις ποινές ομάδων που δε θα λάβουν άδεια κατά τη διαδικασία αδειοδότησης της ΕΠΟ, προκρίθηκε πλειοψηφικά εισήγηση προς την ΕΠΟ, όμοια με την περσινή (αφαίρεση 6 βαθμών, περιορισμός μετεγγραφών κ.λπ.)».