«Δύο στα δύο» οι Παίδες της ΕΠΣΘ

Ζευγάρωσε τις νίκες της η ομάδα παίδων της ΕΠΣΘ, στο πρωτάθλημα προεπιλογής εθνικών ομάδων. Για την 2η αγωνιστική οι ποδοσφαιριστές του Αντώνη Μάνδαλου επικράτησαν με 3-1 της ΕΠΣ Φθιώτιδας. Η εν λόγω αναμέτρηση διεξήχθη στο «Βασδέκειο» και να τονίσουμε, πως τα παιχνίδια των παίδω είναι διάρκειας 70 λεπτών (35 λεπτά το κάθε ημίχρονο).

Το πρώτο ημίχρονο ήταν ανοιχτό, με τις δύο ομάδες να προσπαθούν για το γκολ, με τους γηπεδούχους να έχουν ένα σουτ στο δοκάρι με τον Ζαρίφη, στην καλύτερη στιγμή του πρώτου μέρους. Ο ίδιος παίκτης είχε μία ακόμη καλή ευκαιρία για να δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του. Από την πλευρά τους και οι παίκτες της Φθιώτιδας σε δύο περιπτώσεις απείλησαν το τέρμα του Καποτά.

Στην επανάληψη οι παίδες της ΕΠΣΘ πέτυχαν τρία γκολ, καθώς ήταν εύστοχοι στην τελική προσπάθεια, απέναντι σε μια ομάδα που στάθηκε και αυτή πολύ καλά, παρά τα τρία γκολ που δέχθηκε.

Στο 45΄ο Ζαρίφης από αριστερά επιχείρησε τη σέντρα και ο Νταβλαμάνος με κεφαλιά από κοντά έγραψε το 1-0. Δέκα λεπτά αργότερα, στο 55’, ο Μπασαγιάννης με ωραία κίνηση νίκησε τον τερματοφύλακα Καραγιώργο, ο οποίος δεν μπόρεσε να αποκρούσει το σουτ του νεαρού άσου.

Ο Μπασαγιάννης και πάλι στο 49’ έγραψε με πλασέ μέσα από την περιοχή το 3-0, ύστερα από σέντρα του Ζαρίφη από τα αριστερά και πάλι.

Οι φιλοξενούμενοι στο 63’ μείωσαν το σκορ με ωραίο σουτ του Παπαζαχόπουλου μέσα από την περιοχή και από πλάγια θέση.

ΕΠΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ: Καποτάς, Κατσαρός, Κασιούρας, Κωστούλας, Μπέκος, Κουφογεώργος, Κύρκος, Σταυραντώνης, Ζαρίφης, Μπασαγιάννης, Νταβλαμάνος.
Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Τρίχας, Καρβέλης, Καραγιαννόπουλος, Καλλιάκης, Σακατζής

ΕΠΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ: Καραγιώργος, Μπακαλέξης, Καρανίκας, Τσίτζιρας, Αλαμανάκης, Κλητοράκης, Γεμενής Φάνης, Ρήττας, Παπαζαχόπουλος, Κοντονίκος, Γιανέλης.
Στο δεύτερο μέρος έπαιξαν και οι: Γεμενής Άγγελος, Καυκιάς

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις