Το… μπαμ με Ροτζέριο επιχειρεί ο Ολυμπιακός Β.

Ένας γνώριμος ποδοσφαιριστής στους Βολιώτες φιλάθλους είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει στο Βόλο, για να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό. Ο λόγος για τον Ροτζέριο Μάρτινς, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες του goalpost.gr, βρίσκεται σε συζητήσεις…

..με τους «ερυθρόλευκους». Ο Βραζιλιάνος μέσος αποτελεί παρελθόν από τον Πανθρακικό, στον οποίο αγωνίστηκε από τον περασμένο Ιανουάριο μέχρι και το τέλος της ποδοσφαιρικής χρονιάς. Θυμίζουμε πως ο 31χρονος μέσος πέρυσι ξεκίνησε τη χρονιά στη Νίκη, ενώ στον Ολυμπιακό Βόλου αγωνίστηκε, ως δανεικός από τον Αστέρα Τρίπολης, την περίοδο 2009-10, όταν έκανε και την καλύτερη χρονιά στην καριέρα του. Έπαιξε σε 31 παιχνίδια και σημείωσε 18 γκολ, βοηθώντας τα μέγιστα τον Ολυμπιακό να ανέβει στη Σούπερ Λιγκ.
Ο Ροτζέριο επί σειρά ετών αγωνίστηκε στον Αστέρα Τρίπολης (108 συμμετοχές, 15 γκολ), στον Εργοτέλη ως δανεικός (2008-09), παίζοντας σε 24 παιχνίδια, αλλά και στον Λεβαδειακό για δύο χρόνια (2012-14) όπου μέτρησε 60 συμμετοχές και 9 γκολ.
Στη Νίκη πρόλαβε να παίξει σε 10 ματς πέρυσι πριν η ομάδα αποσυρθεί από το πρωτάθλημα (πέτυχε και ένα γκολ κόντρα στον Πανθρακικό).
Εφόσον ο Ολυμπιακός καταφέρει και εντάξει στο δυναμικό του τον Ροτζέριο Μάρτινς, θα πρόκειται για μεγάλη μεταγραφική επιτυχία, καθώς πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που μπορεί να κάνει τη διαφορά στη μεσαία γραμμή.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις