Συνεχίζονται τα -3 για τη Σπάρτη

Οι Λάκωνες έχουν προθεσμία τριών εργάσιμων ημερών για να καλύψουν τις οφειλές προς Δεινόπαπα και Παναγιωτόπουλo

Ο κύκλος των -3 δεν έχει κλείσει για τη Σπάρτη και το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ ενεργοποίησε την Τετάρτη (21/11) τη σχετική απόφαση αφαίρεσης βαθμών για τους Λάκωνες αναφορικά με οφειλές προς τον Θανάση Δεινόπαπα.

Παράλληλα, επιβλήθηκε -3 και για οφειλές προς τον Γιάννη Παναγιωτόπουλο, με την ομάδα της Πελοπονννήσου να καλείται να διευθετήσει και τις δύο υποθέσεις εντός τριών εργάσιμων ημερών.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση: «Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ έλαβε τις εξής αποφάσεις:

– Επιβάλλει στην καθής η αίτηση Π.Α.Ε. με την επωνυμία Α.Ε. ΣΠΑΡΤΗ Π.Α.Ε., μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Ιωάννη Παπαγιωτόπουλου, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 556/2018 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

– Ενεργοποιεί σε βάρος της καθής η αίτηση Π.Α.Ε. με την επωνυμία Α.Ε. ΣΠΑΡΤΗ Π.Α.Ε. την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμ. 79/2018 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαιρέσεως τριών (3) βαθμών, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Αθανασίου Δεινόπαπα, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 208/2018 τελεσίδικης απόφασης της Π.Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από της επομένης ημέρας της κοινοποιήσεως της παρούσας αποφάσεως».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις